בייגלה קראנצ'י ומשגע בהכנה קלה
טעם מושלם בכלום זמן
לרגעים האלה שמתחשק לכם נשנוש פריך ומפנק, תרצו לשמור מתכון זה צמוד צמוד כי תמצאו את עצמכם מכינים כל שבת!
קבלו מתכון לבייגלה קראנצ'י ומשגע שמכינים ב-10 דקות ומבלי התפחה לקבלת פריכות חלומית, ומשדכים לכל מיני פיצוחים, גרעינים, פרג וכל טוב מעל.
נשנוש מדהים כזה שעושה רעש בפה עם טעם מטריף. הכי מתאים לאירוח מרשים או אפילו ארוחת בוקר וערב. חובה לנסות!
מתכון באדיבות: נורית כחלון סיני
ספר המתכונים של נורית כחלון סיני
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:
המצרכים
- 2 כוסות קמח
- 200 גרם גבינה לבנה (5%)
- ½ שקית אבקת אפיה
- 100 גרם בולגרית 5%
- 2 כפות עיטורי עגבניות
- ½ כפית שמרים
לפיזור מעל:
- פרג
- גרעינים
- שומשום
- מעט מלח גס
- כל פיצוחים שאוהבים
אופן ההכנה
- מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת בצק אחיד.
- לאחר מכן נותנים לבצק מנוחה של 10 דקות.
- מחלקים את הבצק ויוצרים צורה של נקניקים
- טובלים במים מהברז ואז בתערובת פיצוחים (פרג, גרעינים, שומשום ומעט מלח גס)
- מכניסים לאפייה בתוכנית טורבו בתנור שחומם על 190 מעלות כ-20 דקות עד שהריח מטריף את הדעת
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: בייגלה קראנצ'י
מה זה עיטורי עגבניות ? עגבניות מיובשות קצוצות, אם אין שימי זיתים ופחות מלח. |
מה חושבים על: בייגלה קראנצ'י
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: בייגלה קראנצ'י – נורית כחלון סיני
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם: @buttercup_kitchen_
הי, אם אין לי בולגרית, יש תחליף כלשהו שיכול להתאים?
כל גבינה מלוחה במרקם דומה אמורה להתאים.
בהתחלה רשום בלי התפחה ואז בהוראות רשום לאחר התפחה
אז כן להתפיח או לא? או שרק מנוחה של 10 דק
היי טל, אכן אין צורך בהתפחה של ממש אלא רק מנוחה של 10 דקות ולא יותר ואז יוצרים צורה. הטעות תוקנה תודה רבה!
האם ניתן להשתמש בקמח מלא/כוסמין?
היי שירה , לא ניסינו במתכון הספיציפי הזה אך בד"כ אם רוצים להמיר מתכון לשימוש בקמח כוסמין משתמשים באותה כמות קמח כוסמין ומפחיתים ב- 25% את כמות המים בהשוואה לקמח חיטה. אז להתחיל עם פחות נוזלים ולהוסיף לאט לאט. בהצלחה!
מעולה!
נורית שלום
נראה מושלם!
1) אין לי עיטורי עגבניות. האם ניתן להוסיף חמוציות (או משהו אחר)
2) אין צורך להוסיף מעט מים לבצק?
אפשר להוסיף חמוציות או כל מה שאוהבים, ואין צורך למים (הגבינה עובדת בין היתר גם כנוזל)
הכנתי את הבייגלה הקראנצ'י יצא מושלם, טעים אש וקל, קל מאד להכין עם חומרים שתמיד זמינים בבית.
אשמח לקבל עוד מתכונים שלך.
???
איזה כיף לשמוע אדליס תודה על הפרגון! אם יצא לך לצלם אז למה שלא תשתפי איך יצא גם עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק? מותר להשוויץ 😉
וכדי לקבל עוד מתכונים ממליצים לך לעקוב בדף (https://www.facebook.com/matkonimmetukim), בקבוצה (https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/) וכמובן גם באתר למתכונים וטיפים חדשים יום יום (https://metukimil.co.il/) תודה ♥