| | |

בייגלה קראנצ'י ומשגע בהכנה קלה

טעם מושלם בכלום זמן
בהשראת: נורית כחלון סיני
ציון 4.53 על ידי 21 דירוגים
בייגלה

לרגעים האלה שמתחשק לכם נשנוש פריך ומפנק, תרצו לשמור מתכון זה צמוד צמוד כי תמצאו את עצמכם מכינים כל שבת!

קבלו מתכון לבייגלה קראנצ'י ומשגע שמכינים ב-10 דקות ומבלי התפחה לקבלת פריכות חלומית, ומשדכים לכל מיני פיצוחים, גרעינים, פרג וכל טוב מעל.

נשנוש מדהים כזה שעושה רעש בפה עם טעם מטריף. הכי מתאים לאירוח מרשים או אפילו ארוחת בוקר וערב. חובה לנסות!

מתכון באדיבות: נורית כחלון סיני

ספר המתכונים של נורית כחלון סיני

 

בייגלה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

בייגלה

בייגלה קראנצ'י ומשגע בהכנה קלה

טעם מושלם בכלום זמן
ציון 4.53 על ידי 21 דירוגים
לדרג
באדיבות: נורית כחלון סיני

המצרכים

  • 2 כוסות קמח
  • 200 גרם גבינה לבנה (5%)
  • ½ שקית אבקת אפיה
  • 100 גרם בולגרית 5%
  • 2 כפות עיטורי עגבניות
  • ½ כפית שמרים

לפיזור מעל:

  • פרג
  • גרעינים
  • שומשום
  • מעט מלח גס
  • כל פיצוחים שאוהבים

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת בצק אחיד.
  • לאחר מכן נותנים לבצק מנוחה של 10 דקות.
  • מחלקים את הבצק ויוצרים צורה של נקניקים
  • טובלים במים מהברז ואז בתערובת פיצוחים (פרג, גרעינים, שומשום ומעט מלח גס)
  • מכניסים לאפייה בתוכנית טורבו בתנור שחומם על 190 מעלות כ-20 דקות עד שהריח מטריף את הדעת
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

בייגלה


שאלות נפוצות: בייגלה קראנצ'י

מה זה עיטורי עגבניות ?
עגבניות מיובשות קצוצות, אם אין שימי זיתים ופחות מלח.

מה חושבים על: בייגלה קראנצ'י

בייגלה
ויקי טובל: "הכנתי ויצא מושלם!"
בייגלה
שרה רז: "הכנתי זה נפלא תודה על המתכון!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

11 Comments

  1. בהתחלה רשום בלי התפחה ואז בהוראות רשום לאחר התפחה
    אז כן להתפיח או לא? או שרק מנוחה של 10 דק

    1. היי טל, אכן אין צורך בהתפחה של ממש אלא רק מנוחה של 10 דקות ולא יותר ואז יוצרים צורה. הטעות תוקנה תודה רבה!

    1. היי שירה , לא ניסינו במתכון הספיציפי הזה אך בד"כ אם רוצים להמיר מתכון לשימוש בקמח כוסמין משתמשים באותה כמות קמח כוסמין ומפחיתים ב- 25% את כמות המים בהשוואה לקמח חיטה. אז להתחיל עם פחות נוזלים ולהוסיף לאט לאט. בהצלחה!

  2. נורית שלום
    נראה מושלם!
    1) אין לי עיטורי עגבניות. האם ניתן להוסיף חמוציות (או משהו אחר)
    2) אין צורך להוסיף מעט מים לבצק?

    1. אפשר להוסיף חמוציות או כל מה שאוהבים, ואין צורך למים (הגבינה עובדת בין היתר גם כנוזל)

    1. איזה כיף לשמוע אדליס תודה על הפרגון! אם יצא לך לצלם אז למה שלא תשתפי איך יצא גם עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק? מותר להשוויץ 😉
      וכדי לקבל עוד מתכונים ממליצים לך לעקוב בדף (https://www.facebook.com/matkonimmetukim), בקבוצה (https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/) וכמובן גם באתר למתכונים וטיפים חדשים יום יום (https://metukimil.co.il/) תודה ♥

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?