מרק בצל עשיר בטעם נדיר
טעם מענג בסמיכות מושלמת
מתחשק לכם להרשים את המשפחה עם מרק שינחם לכולם את הלב עם טעמים עשירים ונדירים? אז מתכון זה הוא בול בשבילכם!
קבלו מתכון למרק בצל עשיר ומשגע במיוחד המקבל סמיכות מושלמת עם טעם אלוהי, עם אפשרות להגשה תוך חלה עגולה שתשדרג לכם את המנה ברמות.
מנה מהממת ומדהימה שתמיד תדאג לפנק לכם את המשפחה בארוחה מלאה בטעמים מיוחדים ומזינה. אין סיכוי שלא מנסים!
מתכון באדיבות: אורית לוי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:
המצרכים
- 6 בצלים (גדול)
- 100 גרם חמאה (או מחמאה לפרווה)
- 2 כפות קמח רגיל
- ¼ כוס יין (לבן / אדום)
- 1 כף אבקת מרק עוף
- 5 פרוסות לחם עם גבינה צהובה (אופציה להגשה)
אופן ההכנה
- חותכים את הבצלים לטבעות ומטגנים בחמאה עד הזהבה.
- מוסיפים לבצל בסיר את הקמח ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את היין ואבקת מרק, ומערבבים היטב.
- מוסיפים מים רותחים עד שני שליש מהסיר, ומבשלים על אש קטנה למשך 40 דקות עד שמסמיך.
- לפני הגשה כשהמרק חם / רותח, מכניסים פנימה את הטוסטים עם הגבינה הצהובה.
- אפשר להגיש בתוך לחם עגול שרוקנו את תכולתו
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: מרק בצל
אפשר להכין בלי היין? אפשר בהחלט. |
אין מלח ופלפל במתכון? לא, בסוף הבישול תטעמי את המרק. אם צריך להוסיף מעט מלח תוסיפי. אבקת המרק מלוחה מספיק. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: מרק בצל – אורית לוי
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם!