עוגיות אלפחורס משגעות בציפוי שוקולד

פריכות מושלמת עם טעם מענג
בהשראת: נורית כחלון סיני
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
עוגיות אלפחורס

העוגיות הכי אהובות ומשגעות שיש חוזרות בשדרוג מתקתק שיקפיץ לכם את הטעמים לרמה הבאה!

קבלו מתכון לעוגיות אלפחורס נדירות בפריכות מושלמת עם ביס חלומי, המשודכות לקרם ריבת חלב מפנק ומצופות בקרם שוקולד מושחת.

עוגיות קלילות ופשוטות להכנה שתמיד מצליח להפתיע בכל ביס מחדש עם טעם מענג ומרקם חלומי שאי אפשר להפסיק לזלול!

מתכון באדיבות: נורית כחלון סיני

ספר המתכונים של נורית כחלון סיני

 

עוגיות אלפחורס

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגיות אלפחורס

עוגיות אלפחורס משגעות בציפוי שוקולד

פריכות מושלמת עם טעם מענג
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: נורית כחלון סיני

המצרכים

  • 100 גרם חמאה רכה
  • 3 חלמונים (גודל L)
  • ½ כוס סוכר
  • 200 גרם קורנפלור
  • ½ כוס קמח מנופה
  • ½ שקית אבקת אפיה

למילוי:

  • ריבת חלב

לקרם שוקולד:

  • 100 גרם שוקולד (לבן או מריר או חלבי)
  • 3 כפות שמן

אופן ההכנה

  • נחמם תנור ל-180 מעלות, לא טורבו.
  • נעבד את כל חומרי הבצק יחד עד לבצק אחיד. לא מוותרים על אף מיליגרם חמאה, השומן חשוב מאוד. אם הבצק מעט דביק, אפשר להוסיף כפית קורנפלור (לא קמח).
  • מכניסים למקרר למשך 20 דקות עד להתייצבות.
  • נרדד על משטח מקומח בקורנפלור, ונקרוץ עיגולים בגודל הרצוי. אם דביק בכל שלב הרידוד משתמשים במסננת כדי לפזר מעט קורונפלור בלבד.
  • מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. מכניסים לאפייה בתנור למשך 8 דקות ולא יותר. העוגיה נשארת רכה ולבנה ומתייצבת כשהיא מתקררת.
  • מורחים בריבת חלב ואז מניחים עוגיה נוספת. מכניסים להקפאה למשך חצי שעה.
  • לאחר מכן טובלים כל עוגיה בשוקולד נמס - מכניסים למיקרו 100 גרם שוקולד ומוסיפים 3 כפות שמן. אפשר גם זילוף דקיק מעל בצבע שוקולד שונה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון עוגיות אלפחורס זה? אל תהססו לשאול!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגיות אלפחורס – נורית כחלון סיני

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?