| |
עוגת שחיתות שוקולד – מתכון מנצח לעוגת שחיתות יפה, מרשימה ושוקולדית בטירוף! עוגת שוקולד מושחתת שטעימה תמיד, ובמיוחד מושלמת כעוגת יום הולדת. תפנקו את אהוביכם ונסו את המתכון הנדיר הזה.

 
מתכון באדיבות: אורה יחזקאל – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת שחיתות שוקולד

הכנת תחתית הבראוניז

להמיס 100 ג חמאה ו100 גר שוקלד מריר לערבב 2 ביצים וחצי כוס סוכר ולאחד בין תערובת השוקולד והביצים. להוסיף 3 כפות גדושות של קמח ו3 כפות של קקאו לאפות בחום 180 מעלות כ15 דק'.
למוס שוקולד לבן: . להמיס 150 ג' שוקולד לבן עם 100 מ"ל שמנת מתוקה במקום ג'לטין השתמשתי בשתי כפיות של אבקת אגר-אגר עם 5 כפות מי ברז. בשלתי את זה למשך כמה דקות על אש ממש קטנה חיממתי קצת מכמות השוקולד והשמנת ואיחדתי כאשר סיננתי את האגראגר לתוך השוקולד..
עכשיו צריך לעבוד ממש מהר כי אגראגר נקרש בטמפרטורת חדר אז ישר איחדתי בין השוקולד עם האגראגר וכל השוקולד הקצפתי מהר שמנת אחת וסיננתי לתוכה את השוקולד עם האגר אגר. הכנסתי לתוך שקעים של חצי עיגול והכנסתי להקפאה!

הכנת המוס שוקולד חלב

המסתי 300 ג' שוקולד חלב עם 200 מל שמנת מתוקה (ועשיתי את אותו התהליך עם האגראגר רק עם 3 כפיות אבקת אגר-אגר על 7 כפות מים. הקצפתי 2 מכלים שמנת מתוקה ויפלתי את השוקולד בפנים.
הנחתי את חצאי המוס שוקולד לבן על הבראוניז מעל שפכת את המוס שוקולד חלב והקפאתי. מסביב סידרתי את הקינדר בואנו הגנאש הוא גנאש של שני שוקולדים חלב ולבן

שאלות ותשובות

שאלה: איזה גודל התבנית?
תשובה: תבנית גודל 24.

שאלה: מזה אבקת אגר אגר?
תשובה: זה כמו ג'לטין רק טבעי, אפשר פשוט ג'לטין במקום.

שאלה: ומה זאת אומרת שקעים של חצי עיגול?
תשובה: תבנית סיליקון של חצאי עיגול.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת שחיתות


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

3 Comments

  1. מודה שלא ממש הבנתי את המתכון … חבל שלא כתוב בצורה ברורה יותר ושאין רשימת מצרכים מסודרת כי רציתי להכין

  2. מתכון כתוב ממש לא ברור. ללא הסברים. לא ברור מה זה בישלתי "את זה" במוס שוקולד לבן.. איך במקום ג'לטין אם לא כתוב ג'לטין..
    אין רשימת מצרכים מסודרת..
    בלאגן אחד גדול! חבל מאוד כי העוגה נראת טובה

    1. היי שני,
      בדקנו כעת את המתכון ואופן ההכנה לפי בעלת המתכון המקורי מופיע בשלמותו.
      לגבי הג'לטין, היא מציינת שם שבמקום ג'לטין היא משתמשת באגר-אגר. כמובן שאת יכולה להשתמש בג'לטין במקום, לבחירתך.
      אם יש לך שאלה ספציפית לגבי אופן ההכנה, נשמח לענות!
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *