Go Back
עוגת פודינג וניל

עוגת פודינג וניל עם תפוחים משגעת

בצק חלומי עם מלית עשירה במיוחד
ציון 4.41 על ידי 32 דירוגים
באדיבות: כוכבה אילוז

ציוד

תבנית מרובעת או עגולה 26

המצרכים

  • 1 חבילה קטנה קמח תופח (350 גרם | 2 וחצי כוסות)
  • 3 תפוחים (חתוכים לפלחים דקים)
  • 4 ביצים (להפריד חלמון וחלבון)
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 מחמאה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • ריבה (איזה טעם שאוהבים)
  • אגוזי מלך (קצוצים)

אופן ההכנה

  • לקערה מכניסים את הקמח עם החלמונים, מחמאה ו-4 כפות סוכר וללוש לבצק (במיקסר ,או ביד).
  • מחלקים את הבצק ל-3/4 ו-1/4 , ואז עוטפים בניילון כל חלק ומכניסים למקרר.
  • מקציפים את החלבונים עם שאר הסוכר, עד לקבלת קצף אחיד וקשה, ומדי פעם מכניסים את האינסטנט פודינג וניל, עד שנוצר קצף כמו מסטיק.
  • מרכיבים את הבצק - את החלק הגדול של הבצק משטחים בתבנית משומנת מרובעת או עגולה 26.
  • מורחים ריבה מעורבת או איזה טעם שאוהבים, ומעל את התפוחים עם אגוזי מלך קצוצים. אחרי זאת בזהירות מוסיפים הקצף.
  • מגרדים את החלק שנותר של הבצק ומכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות למשך חצי עד שלושת רבעי שעה. לא להיבהל שהעוגה עולה ומאבדת קצת צורה ,כשמוציאים היא מסתדרת.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.