לקערה מכניסים את הקמח עם החלמונים, מחמאה ו-4 כפות סוכר וללוש לבצק (במיקסר ,או ביד).
מחלקים את הבצק ל-3/4 ו-1/4 , ואז עוטפים בניילון כל חלק ומכניסים למקרר.
מקציפים את החלבונים עם שאר הסוכר, עד לקבלת קצף אחיד וקשה, ומדי פעם מכניסים את האינסטנט פודינג וניל, עד שנוצר קצף כמו מסטיק.
מרכיבים את הבצק - את החלק הגדול של הבצק משטחים בתבנית משומנת מרובעת או עגולה 26.
מורחים ריבה מעורבת או איזה טעם שאוהבים, ומעל את התפוחים עם אגוזי מלך קצוצים. אחרי זאת בזהירות מוסיפים הקצף.
מגרדים את החלק שנותר של הבצק ומכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות למשך חצי עד שלושת רבעי שעה. לא להיבהל שהעוגה עולה ומאבדת קצת צורה ,כשמוציאים היא מסתדרת.