| | |

פסטה בסיר אחד ברוטב עגבניות מושלם

רכות נפלאה עם טעם שיא השלמות
בהשראת: סימה ארביד
ציון 4.38 על ידי 62 דירוגים
פסטה בסיר אחד תגובות

מחפשים לשדרג לכולם את היום בארוחה מעלפת עם המון טעמים, מבלי להשקיע את כל היום במטבח? אז מתכון זה הוא בול בשבילכם!

קבלו מתכון לפסטה בסיר אחד שתמיד מוכנה בדקות ספורות, המתקבלת ברכות נפלאה ומבושלת ברוטב עגבניות הנותן טעם שיא השלמות.

תבשיל פשוט ומהיר להכנה עם טעם מענג שלא מתפשר בכלל. טעימה ראשונה ותמצאו פס‎טה זאת מככבת אצלכם בבית לפחות כל שבת!

מתכון באדיבות: סימה ארביד

ספר המתכונים של סימה ארביד

 

פסטה בסיר אחד תגובות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

פסטה בסיר אחד תגובות

פסטה בסיר אחד ברוטב עגבניות מושלם

רכות נפלאה עם טעם שיא השלמות
ציון 4.38 על ידי 62 דירוגים
לדרג
באדיבות: סימה ארביד

המצרכים

  • 1 בצל (קצוץ)
  • 1 שן שום
  • ½ כפית כורכום
  • 1 כף שטוחה מרק עוף
  • 1 כף פפריקה
  • 1 כף מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 3 כפות רסק גדושות
  • 1 כף שמן
  • 1 פלפל אדום
  • 1 חבילה פסטה (500 גרם)

אופן ההכנה

  • קוצצים את הבצל ומטגנים קלות עם שן שום בכף שמן.
  • מוסיפים את הכורכום, מרק עוף, פפריקה, מלח, ופלפל שחור ומערבבים.
  • מוסיפים 3 כפות רסק גדושות ומערבבים היטב עם הכל, ואז לוקחים פלפל אדום, חותכים ומוסיפים לסיר.
  • מוסיפים את הפסטה היבשה, ומעל שופכים מים רותחים עד לקצת מעל הפסטה. להציף מים.
  • מבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מצטמצם והפסטה מתבשלת, מערבבים מידי פעם.

הערות וטיפים

טיפ: אוהבים שיש הרבה רוטב? אפשר להוסיף 3 כפות נוספות של רסק, לחתוך את זמן הבישול בחצי ופחות לצמצם את הרוטב. בהצלחה!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


מה חושבים על: פסטה בסיר אחד

פסטה בסיר אחד תגובות
שירה זיו: "הכל בסיר אחד יוצא מושלם!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: פסטה בסיר אחד – Sima Arbid

Similar Posts

33 Comments

  1. 5 stars
    אני בן 12 הכנתי ויצא לי ממש ממש טעים לא ציפיתי בהתחלה חשבתי ששמעתי יותר מדי מים אבל אז זה התתמצם

  2. 5 stars
    הי, יצא מעולה!
    הכנתי לארוחת ערב לילדים ובעצמי חסלתי שתי מנות…
    כולם ממש התלהבו
    תודה!

  3. 5 stars
    הי, אני מגרדת את החלק הפנימי של הגמבה בפומפיה גסה. כך יש את הטעם הנהדר ובלי קליפות.

    1. היי רנן, כנראה שזמן הבישול היה ארוך מדי או האש עצמה גבוהה מדי. מקווים שיצא טעים בכל זאת, בהצלחה בפעם הבאה.

    2. היי נראה לי שלא הבינו אותך כשהגיבו. פיספסת משהו חשוב בתהליך בישול. אין שום שלב של סינון.
      תשים לב לכמות המים, זמן הבישול ותהליך הבישול.
      זה לא שיטת בישול שמבשלים את הפסטה בניפרד מהרוטב ואז מסננים לפני שמערבבים עם הרןטב. לא.
      כאן מכינים את הרוטב ואת הפסטה מבשלים בתוך רוטב מדולל במעט כדי לאפשר לפסטה להתבשל בתוך הרוטב.
      זהו תבשיל שחוסך בזמן הכנה ,בתהליכי הכנה וגם בכמות הכלים .
      אגב אני משתמשת בשיטה הזו כשלא מרגישה מספיק טוב להתעסק עם סינון מים ושטיפת כלים מיותרים. תיבול שונה. אני אנסה עם התיבול הזה במקום מה שאני רגילה נראה איך יצא.

    1. היי לירן, הכוונה לגמבה אדומה, אך את המתכון בהחלט אפשר להתאים למה שאוהבים ולהכין גם עם חריף, בהצלחה!

  4. המתכון נראה מצוין, שינוי מרענן לכל הפסטות שאנו רגילים להכין. מבטיחה להכין בקרוב ולשלוח תגובה. תודה רבה לך !

  5. מי דוחף אבקת מרק עוף לפסטה? שריד מימי הצנע שלאן שלא תדחפו אותו ישתלט על האוכל. מה הקשר לפסטה?

    1. היי מייק, המרק עוף נותן למנה טעם יותר עשיר אך הוא בהחלט לא הכרחי וניתן לוותר עליו. בהצלחה!

      1. חצי שעה לבשל את הפסטה ?
        פסטה לאחר 12-14 דקות אש נמוכה בינונית מוכנה . ו3 כפות רסק עגבניות ומרק עוף?
        איפה העגבניות ??
        כתבת רוטב עגבניות
        הרסק הוא העיקרי במקום המשני ?

      2. היי דקל, יש בסיר יותר מרק פסטה (וזה כל הקטע) ובגלל זה זמן הבישול ארוך מזה של פסטה לבד. לגבי הרוטב, אם אתה אוהב רוטב יותר חזק 3 כפות נוספות של רסק וולתת לזה להתבשל כמה דקות פחות כדי שישאר יותר רוטב נוזלי. מקווים שעזרנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements