| | | | |

סלט כרוב לבן עם חמוציות קל

מתכון קל ומהיר להכנת סלט כרוב עם גזר, חמוציות ואגוזים. סלט עשיר ומזין.
בהשראת: דורית אלישע
ציון 4.45 על ידי 9 דירוגים
סלט כרוב משגע, סלט כרוב לבן

סלט כרוב לבן עשיר וחגיגי שמשדרג כל ארוחה! מתכון קל ומהיר לסלט מזין ועשיר בטעמים משגעים!

אווירת האביב כבר מורגשת היטב ואיתם עולה החשק למאכלים הטעימים של חג הפסח. אז יש מאכלים שלא צריך לחכות לפסח כדי להכין ואחד מהם הוא סלט כרוב עם חמוציות, גזר ואגוזים!

סלט כרוב משגע שמכינים בכלום זמן, מזין מאוד, עם מראה חגיגי וטעם עשיר והוא כל כך טעים שקשה להמתין עד לארוחת החג. מתכון קל לסלט שמתאים לכל ארוחה!

ספר המתכונים של דורית אלישע

סלט כרוב עם חמוציות, סלט כרוב לבן
צילום: דורית אלישע

למה באמת כדאי לכם:

  • סלט כרוב לבן עשיר וטעים, בשילוב גזר, חמוציות ואגוזים שמתאים לכל ארוחה!
  • מתכון קל ומהיר לסלט שמכינים בכלום זמן ונותן מקסימום הנאה!
  • סלט עם מראה חגיגי וטעם משובח שמשדרג את שולחן הארוחה!
  • סלט כרוב טעים כל כך, שכיף לאכול בכל הזדמנות ובכל זמן!

 

שורה תחתונה: סלט כרוב לבן עם טעם ייחודי ושילוב רכיבים מנצח, שמכינים בכלום זמן ומתאים לכל ארוחה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

סלט כרוב משגע, סלט כרוב לבן

סלט כרוב לבן עם חמוציות קל

מתכון קל ומהיר להכנת סלט כרוב עם גזר, חמוציות ואגוזים. סלט עשיר ומזין.
ציון 4.45 על ידי 9 דירוגים
לדרג
באדיבות: דורית אלישע

המצרכים

  • ½ כרוב לבן
  • 2 גזרים
  • ½ צרור שמיר
  • 1 חופן חמוציות
  • 1 חופן אגוזי מלך (קצוצים גס)
  • מיונז (לפי הטעם)
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)

אופן ההכנה

  • נחתוך את הכרוב לחתוך לרצועות דקות.
  • נגרד את הגזר במגרדת גסה.
  • נקצוץ את השמיר ונוסיף מיונז (לפי הטעם).
  • נתבל במלח פלפל שחור ונוסיף חמוציות ואגוזים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: סלט כרוב לבן

אפשר בלי שמיר?
כן.
בלי לימון ושמן?
בלי.
סלט כרוב עם חמוציות, סלט כרוב לבן
צילום: דורית אלישע

רק עוד דבר אחד אחרון!

שבת מלכה כאן – ואיתה הזמן לנוח וגם להתפנק עם המשפחה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?