פסטה צמחונית ברוטב איולי
טעם מענג עם רוטב נדיר
גם לכם בא ארוחה מעלפת שתעשה לכם את היום ותשדרג אותו בטעמים משגעים? המנה הזו היא האחת בשבילכם!
קבלו מתכון לפסטה צמחונית מטריפה, מוקפצת ברוטב איולי נדיר המשלב שמן זית, שום, ועשבי תיבול. והטעם? פשוט אין למה להשוות.
מנה מענגת בשילוב רוטב מעניין שתפתיע את בני המשפחה ובמהירות תככב על השולחן לפחות כל שבת. אין סיכוי שלא מנסים!
מתכון באדיבות: מורן תורג'מן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- פסטה טרייה
- 100 מל' שמן זית
- 6 שיני שום
- בזיליקום טרי
- אורגנו יבש
- פטרוזיליה טרייה
- מלח
- פלפל שחור
- צ'ילי גרוס
- 1 כוס מים רותחים
- 1 כפית מרק עוף (אפשר לוותר לטבעוני)
אופן ההכנה
- את הפסטה הטרייה שמים במים רותחים ומבשלים למשך 4 דקות, ואז מסננים ומוסיפים את הרוטב.
- להכנת הרוטב - בסיר קטן שמים 100 מ"ל שמן זית ומטגנים 5-6 שיני שום פרוסות.
- לאחר מכן מוסיפים את תערובת עשבי תיבול: אורגנו, בזיליקום, ופטרוזיליה קצוצים.
- מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס, צ'ילי גרוס ואז מורידים מן האש.
- מוסיפים כוס ציר עוף או כוס עם מים רותחים עם כפית מרק עוף, ואז מחזירים לאש ומצמצמים קצת נוזלים, בישול של כמה דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: פסטה ברוטב איולי
מתי שמים את הכוס עם המרק עוף? כשמכינים את הרוטב. |
איזה אטריות את משתמשת?
במתכון השתמשתי בפסטה טרייה שקונים בשופרסל. מגיעה באריזה שקופה. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!