Advertisements
| | |

עוגת תפוזים בכלום עבודה

רכות, עסיסיות, ואווריריות מושלמת
בהשראת: נועם זיגדון
ציון 5 על ידי 3 דירוגים
עוגת תפוזים
Advertisements

מי לא אוהב עוגת תפוזים מיוחדת ונדירה שתמיד מוכנה בדקות ספורות? תתכוננו להתאהב בעוגה מדהימה עם טעמים בלתי נשכחים!

קבלו מתכון לעוגת תפוזים שמכינים בכלום עבודה לקבלת מרקם חלומי עם רכות, עסיסיות, ואווריריות מושלמת, לצד טעמי תפוזים אמיתיים ועדינים.

מכינים קנקן תה בצד, ונהנים עם כל המשפחה מעוגה מעלפת זו עם טעמים עשירים לצד ריחות מגרים ומעלפים!

עוגת תפוזים

עוגת תפוזים בכלום עבודה

רכות, עסיסיות, ואווריריות מושלמת
ציון 5 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

תבנית בינונית או 26
Advertisements

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 ½ כוסות סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
Advertisements

אופן ההכנה

  • מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים, ואז מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר.
  • בקערה נפרדת, מכניסים את החלמונים ומוסיפים להם לפי הסדר : אבקת אפייה, כוס אחת סוכר, שמן, מיץ תפוזים, וקמח. מערבבים היטב.
  • לאחר מכן מוסיפים את החלבונים ומקפלים פנימה.
  • אופים אפייה רגילה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 45 דקות בערך.
Advertisements

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:

 
עוגת תפוזים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: עוגת תפוזים

משחררים את העוגה איך שהיא יוצאת חמה מהתנור או שצריך לחכות שתתקרר?
צריך לחכות שתתקרר.
אפשר לעשות עם קמח שיפון?
עוגה זו כן.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות פירות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: ע‎וגת תפוזים בכלום עבודה – נועם זיגדון

Advertisements

Similar Posts

6 Comments

  1. 5 stars
    הכנתי, והעוגה קצרה מחמאות!!
    שאלה:
    אם אני רוצה 'להעשיר' קצת את העוגה הנ"ל, האם אפשר להוסיף לעוגה – חמוציות?…
    (המיובשות, אלה שנמכרות בכל סופר)

    1. היי דובי,
      איזה יופי, שמחים לדעת שנהניתם מהעוגה 🙂
      אפשר בוודאי להוסיף חמוציות מיובשות, אחלה תוספת!

  2. היי נעם תודה רבה על מתכון מצויין של העוגה תפוזים יצא לי מעולה.
    יש לי רק שאלה אחת העם בסיום האפיה צריך להוציא מייד מהתנור ?כי אני הוצאתי אותה מיד והעוגה קצת נחתה.

    1. היי ויויאן,
      שמחים שהעוגה יצאה מעולה 🙂
      להבא את יכולה להשאיר אותה בתנור עד שהיא מתקררת לגמרי.
      בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements