מתכונים לפסחעוגותעוגות שוקולד

עוגת שוקולד לפסח גבוהה שנמסה בפה

עוגת שוקולד לפסח שמשגעת את כל מי שטועם, יוצאת גבוהה, שוקולדית ופשוט נמסה בפה. מכינים מקמח כשר לפסח אבל נשארת באותו טעם מהמם שלא תוכלו להבדיל. מתכון קל וקליל שהכי מומלץ להכין למשפחה בחג ואז נותר רק להתענג משמחה!
מתכון באדיבות: עינת חנניה – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת שוקולד לפסח גבוהה שנמסה בפה

מצרכים 

5 ביצים
חצי כוס קקאו
כוס שוקולית
כוס וחצי שמן
כוס סוכר
2 כוסות קמח כשר לפסח
1.5 שקיות אבקת אפייה כשר לפסח
חצי כוס קוקוס (אפשר לוותר למי שלא אוהב)
כף תמצית וניל או 2 סוכר וניל
מים רותחים
150 גרם שוקולד מריר איכותי שבור לקוביות


אופן הכנה 

  • מערבבים במיקסר או במטרפה ידנית ביצים, סוכר, קקאו, שוקולית, שמן, קוקוס ותמצית וניל
  • מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב
  • בקערה או בסיר קטן שמים את קוביות השוקולד עם כוס מים רותחים ונערבב עד המסה מלאה של השוקולד ושופכים על העיסה המוכנה
  • נערבב היטב עד לאיחוד
  • נשמן תבנית מספר 26 בכל צורה שאוהבים או תבנית חד פעמית הסטנדרטית של העוגות ואופים בחום 170 מעלות כארבעים דקות או עד שהקיסם יוצא יבש
  • מוציאים עוגה מהתנור, מחוררים הרבה בעזרת שיפוד עץ ולשפוך כוס מים רותחים מעורבבים בכפית נס קפה עלית הפשוט
  • העוגה יוצאת גבוהה ועסיסית… ניתן לצפות גאנש שוקולד, קצפת, או מה שבא לכם.

שאלות ותשובות

שאלה: היא לא יוצאת רטובה מדי אחרי ששופכים מים?
תשובה: לא היא לא יוצאת רטובה (ראו תמונה).

שאלה: איזה כוס משתמשים?
תשובה:.אני השתמשתי בכוס חד פעמי קר.

שאלה: איזה קמח משתמשים?
תשובה: קמח תופח לפסח של  אוסם. כזה.

שאלה: אפשר עם קמח מצה?
תשובה: לא ניסיתי…אבל נראה לי שכן..קמח מצה טחון ממש. 

שאלה: אפשר לוותר על א.אפייה? כי זה קמח תופח.
תשובה: אני לא ויתרתי כוון שזה לא קמח רגיל..שמתי גם וגם.

 

עוד מתכונים מבוקשים לפסח:

 

עוגת שוקולד לפסח גבוהה שנמסה בפה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

תגובות 2

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker