| | |

עוגת כנאפה פרווה בטעם נדיר

קריספיות מטריפה עם טעם עשיר
בהשראת: חגית אלקבץ
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
עוגת כנאפה

מחפשים להרשים את כל המשפחה ולשגע אותם בעוגת הכנאפה הכי מיוחדת שאי פעם ראו? אז הגעתם למקום הנכון!

קבלו מתכון לעוגת כנאפה פרווה בטעם נדיר ומושלם, המורכב משכבות שערות קדאיף זהובות וקריספיות בטירוף, שמשדכים למלית קרם שמנת עשיר, עם זיגוג סירופ מושחת ביותר.

עוגה מדהימה ומפוארת שתמיד מרשימה את כל המשפחה בצבעי זהב מהממים עם חווית טעמים מענגת ביותר. חובה להכנה!

מתכון באדיבות: חגית אלקבץ

ספר המתכונים של חגית אלקבץ

 

עוגת כנאפה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת כנאפה

עוגת כנאפה פרווה בטעם נדיר

קריספיות מטריפה עם טעם עשיר
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: חגית אלקבץ

ציוד

תבנית 24 משומנת
כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 475 גרם שערות קדאיף (מופרדות ומפוררות ושבורות כמה שאפשר)
  • 200 גרם נטורינה (מומסת)
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 3 כוסות מים (לחלבי - 3 כוסות חלב)
  • 5 כפות קורנפלור
  • 3 כפות סוכר
  • 2 כפות סולת
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 שמנת צמחית (או מתוקה לחלבי - 250 מ"ל)

לסירופ:

  • 2 כוסות סוכר
  • 1 ½ כוסות מים
  • מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה

  • מפרידים את שערות הקדאיף ומפוררים ושוברים אותם כמה שאפשר.
  • מוסיפים מעליהן את הנטורינה המומסת עם 3 כפות אבקת סוכר, ומעבירים הכל לסיר רחב ומטגנים אותן כמו שהם עד שמקבלים צבע חום יפה.
  • בסיר בינוני שמים את המים, קורנפלור, סוכר, סולת וסוכר וניל, ומבשלים כ-10 דקות וכל הזמן מערבבים, עד שהכל מסמיך.
  • לאחר מכן מוסיפים את השמנת צמחית ומערבבים ומכבים את הגז.
  • מסדרים בתבנית חצי מכמות השערות קדאיף בתחתית, ומעל לצקת את הקרם הלבן, ומעל מסדרים את שאר הקדאיף.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 190 מעלות למשך 50 דקות בערך, לא טורבו.
  • בינתיים מכינים את הסירופ על ידי בישול הכל יחד כ-15 דקות ואז מקררים. שופכים מעל לעוגה לאחר אפייה אחרי שהתקררה. אפשר גם לפזר פיסטוק.

הערות וטיפים

לסרטון אופן הכנה הקליקו כאן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת כנאפה

מה חושבים על: כנאפה

כנאפה
אבי ואור קדוש: "מבחן התוצאה עבר בהצלחה! מתכון מושלם!"
כנאפה
עדן נימני: "עוגה מושלמת וממש ממש טעימה!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

One Comment

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?