מערבבים במיקסר או במטרפה ידנית ביצים, סוכר, קקאו, שוקולית, שמן, קוקוס ותמצית וניל
מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב
בקערה או בסיר קטן שמים את קוביות השוקולד עם כוס מים רותחים ונערבב עד המסה מלאה של השוקולד ושופכים על העיסה המוכנה
נערבב היטב עד לאיחוד
נשמן תבנית מספר 26 בכל צורה שאוהבים או תבנית חד פעמית הסטנדרטית של העוגות ואופים בחום 170 מעלות כארבעים דקות או עד שהקיסם יוצא יבש
מוציאים עוגה מהתנור, מחוררים הרבה בעזרת שיפוד עץ ולשפוך כוס מים רותחים מעורבבים בכפית נס קפה עלית הפשוט
העוגה יוצאת גבוהה ועסיסית… ניתן לצפות גאנש שוקולד, קצפת, או מה שבא לכם.