|

פילה עוף בטאריאקי

מתכון מעולה לארוחה עשירה
בהשראת: אילנית בניזרי
ציון 4.23 על ידי 9 דירוגים

ארוחת צהריים קלה שמכינים לכל המשפחה – מתכון לפילה עוף צרוב שמתבשל ברוטב סויה וטריאקי מתקתק וסמיך.

מתכון מעולה לארוחה עשירה שמומלץ להגיש עם אורז עננים ואבוקדו.

ספר המתכונים של אילנית בניזרי

מתכון פילה עוף בטאריאקי
צילום: אילנית בניזרי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

פילה עוף בטאריאקי

מתכון מעולה לארוחה עשירה
ציון 4.23 על ידי 9 דירוגים
לדרג
באדיבות: אילנית בניזרי

ציוד

סיר סואטז'

המצרכים

  • 1 קילו (תבנית פילה עוף (נמכר בכל סופר, ניתן להמיר לפרגיות או לקוביות חזה עוף))
  • 2 בצלים פרוסים רצועות
  • ¼ כוס שמן
  • 2 כפות טריאקי (ניתן להמיר לרוטב צ'ילי, או סצ'ואן או ברבקיו)
  • 1 כף סילאן
  • 1 כף תבלין פלדלפיה
  • 1 כפית פפריקה
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • נניח את הפילה עוף בקערה.
  • להוסיף את התבלין פלדלפיה הפפריקה הסילאן והטראקי.
  • לערבב היטב ולהכניס למקרר לרבע שעה.
  • להזהיב בסיר סואטג' את הבצל בשמן.
  • להניח את הפילטים בסיר, לאחר שנחו במקרר.
  • לפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס.
  • לכסות במכסה לאחר 5 דקות להפוך אותם לצד שני ושוב לכסות.
  • לבשל כרבע שעה להבה נמוכה אין צורך להוסיף מים מאחר והעוף מגיר נוזלים.
  • להסיר מכסה לפזר שומשום ולבשל ללא מכסה לעוד 5 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון פילה עוף בטאריאקי
צילום: אילנית בניזרי

 

רק עוד דבר אחד אחרון!

 פילה עוף בטאריאקי

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: פילה עוף בטאריאקי מתכון מאת: סוניה סאני בן הרוש

 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?