| |

חזה עוף מוקפץ הכי טעים ועסיסי

חזה עוף מוקפץ קל ומשביע, עסיסי ורך, בתיבול מושלם של שום חרפריף, צ'ילי מתוק וכורכום עמוק. לצד אורז לבן,פירה נימוח או פיתה רכה, ויש לכם ארוחה מנצחת בכל פעם שמישהו "קופץ" לצהריים
בהשראת: טוהר דרעי
ציון 4.54 על ידי 13 דירוגים
חזה עוף מוקפץ

הילדים הזמינו את החברים אחרי בית ספר?  אורחים רעבים קפצו פתאום לביקור מפתיע? מה הבעיה? הכינו בקלילות חזה עוף מוקפץ!

מנה כל כך קלה ומשביעה שתמיד מפנקת בנתחי עוף עסיסיים ורכים, תיבול מושלם ומינימליסטי של שום חרפריף, צ'ילי מתוק וכורכום עמוק.

לוו מנת חזה עוף מוקפץ עם אורז לבן בצד, פירה רך ונימוח או תפודים אפויים בתנור, הכניסו לתוך פיתה רכה, ויש לכם ארוחה מנצחת בכל פעם שמישהו מחליט "לקפוץ" לצהריים…

 

ספר המתכונים של טוהר דרעי

חזה עוף מוקפץ
צילום: טוהר דרעי

למה באמת כדאי לכם: חזה עוף מוקפץ

 

  • מנה מושלמת של עוף מוקפץ שמומלץ להגיש לצד אורז לבן וסלט ירקות
  • ארוחת צהריים קלה ומשביעה של עושר טעמים מהמם

שורה תחתונה: מתכון לחזה עוף מוקפץ עסיסי בלי הרבה שמן וללא טיגון!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? חזה עוף מוקפץ

 

חזה עוף מוקפץ

חזה עוף מוקפץ הכי טעים ועסיסי

חזה עוף מוקפץ קל ומשביע, עסיסי ורך, בתיבול מושלם של שום חרפריף, צ'ילי מתוק וכורכום עמוק. לצד אורז לבן,פירה נימוח או פיתה רכה, ויש לכם ארוחה מנצחת בכל פעם שמישהו "קופץ" לצהריים
ציון 4.54 על ידי 13 דירוגים
לדרג
באדיבות: טוהר דרעי

המצרכים

  • קילו חזה עוף פרוס דק דק חתוך לרצועות ארוכות
  • שמן זית
  • 1 בצל
  • 4 שיני שום
  • 3 כפות צ'ילי מתוק
  • כפית סוכר
  • כף פפריקה מתוקה
  • כפית כורכום
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • נטגן את הבצל עד לשקיפות בשמן זית. נוסיף את כל התבלינים חוץ מהצ'ילי ונערבב כ2 דקות.
  • נוסיף את החזה עוף והצ'ילי המתוק ונערבב. לא נוסיף מים אלא לערבב כל הזמן עד שמתבשל היטב
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: טוהר דרעי

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?