מתכון פילה עוף בטאריאקי מושלם
ארוחת צהריים קלה שמכינים לכל המשפחה – מתכון לפילה עוף צרוב שמתבשל ברוטב סויה וטריאקי מתקתק וסמיך. מתכון מעולה לארוחה עשירה שמומלץ להגיש עם אורז עננים ואבוקדו.
פילה עוף בטאריאקי

ארוחת צהריים קלה שמכינים לכל המשפחה – מתכון לפילה עוף צרוב שמתבשל ברוטב סויה וטריאקי מתקתק וסמיך.
מתכון מעולה לארוחה עשירה שמומלץ להגיש עם אורז עננים ואבוקדו.
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/ אילנית-בניזרי icon="" target="false" nofollow="false"] ספר המתכונים של אילנית בניזרי [/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
המצרכים
- 1 קילו (תבנית פילה עוף (נמכר בכל סופר, ניתן להמיר לפרגיות או לקוביות חזה עוף))
- 2 בצלים פרוסים רצועות
- ¼ כוס שמן
- 2 כפות טריאקי (ניתן להמיר לרוטב צ'ילי, או סצ'ואן או ברבקיו)
- 1 כף סילאן
- 1 כף תבלין פלדלפיה
- 1 כפית פפריקה
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- נניח את הפילה עוף בקערה.
- להוסיף את התבלין פלדלפיה הפפריקה הסילאן והטראקי.
- לערבב היטב ולהכניס למקרר לרבע שעה.
- להזהיב בסיר סואטג' את הבצל בשמן.
- להניח את הפילטים בסיר, לאחר שנחו במקרר.
- לפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס.
- לכסות במכסה לאחר 5 דקות להפוך אותם לצד שני ושוב לכסות.
- לבשל כרבע שעה להבה נמוכה אין צורך להוסיף מים מאחר והעוף מגיר נוזלים.
- להסיר מכסה לפזר שומשום ולבשל ללא מכסה לעוד 5 דקות.
[adinserter block="4"]

רק עוד דבר אחד אחרון!
פילה עוף בטאריאקי
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: פילה עוף בטאריאקי מתכון מאת: סוניה סאני בן הרוש