Go Back

פילה עוף בטאריאקי

מתכון מעולה לארוחה עשירה
ציון 4.23 על ידי 9 דירוגים
באדיבות: אילנית בניזרי

ציוד

סיר סואטז'

המצרכים

  • 1 קילו (תבנית פילה עוף (נמכר בכל סופר, ניתן להמיר לפרגיות או לקוביות חזה עוף))
  • 2 בצלים פרוסים רצועות
  • ¼ כוס שמן
  • 2 כפות טריאקי (ניתן להמיר לרוטב צ'ילי, או סצ'ואן או ברבקיו)
  • 1 כף סילאן
  • 1 כף תבלין פלדלפיה
  • 1 כפית פפריקה
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • נניח את הפילה עוף בקערה.
  • להוסיף את התבלין פלדלפיה הפפריקה הסילאן והטראקי.
  • לערבב היטב ולהכניס למקרר לרבע שעה.
  • להזהיב בסיר סואטג' את הבצל בשמן.
  • להניח את הפילטים בסיר, לאחר שנחו במקרר.
  • לפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס.
  • לכסות במכסה לאחר 5 דקות להפוך אותם לצד שני ושוב לכסות.
  • לבשל כרבע שעה להבה נמוכה אין צורך להוסיף מים מאחר והעוף מגיר נוזלים.
  • להסיר מכסה לפזר שומשום ולבשל ללא מכסה לעוד 5 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.