| |

מגולגלות לשבת מקמח כוסמין לבן

מתכון נוסטלגי לעוגיות ממכרות
בהשראת: דורית חבאני
ציון 3.86 על ידי 7 דירוגים
מתכון מגולגלות לשבת

גם בריא יותר וגם טעים יותר – שבת זו משדרגים את מתכון העוגיות ונהנים מגולגלות לשבת משגעות שאי אפשר להפסיק לזלול!

עוגיות מגולגלות לשבת מקמח כוסמין לבן הכי קלות להכנה בגרסה בריאה יותר שלא מתפשרת על הטעם בכלל. ביס אחד ותמצאו את עצמכם מכורים לחיים!

ספר המתכונים של דורית חבאני

מתכון מגולגלות לשבת
צילום: דורית חבאני
מתכון מגולגלות לשבת
צילום: דורית חבאני

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון מגולגלות לשבת

מגולגלות לשבת מקמח כוסמין לבן

מתכון נוסטלגי לעוגיות ממכרות
ציון 3.86 על ידי 7 דירוגים
לדרג
באדיבות: דורית חבאני

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית
תבנית אפייה בינונית

המצרכים

מילוי מה שאוהבים:

  • פרג / תמרים ואגוזים

לבצק:

  • 6 כוסות קמח או כוסמין לבן
  • 1 נטורינה רכה (200 גרם)
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 2 ביצים
  • 2 שקיות סוכר וניל 20 גרם - אני אישית מוותרת על תוספת סוכר בבצק המילויים מספיק ממתיקים
  • ¼ כוס שמן

אופן ההכנה

  • נכניס את מרכיבי הבצק ונלוש עד לקבלת בצק רך ונעים.
  • רק אם חסר נוזלים נוסיף מעט מיץ תפוזים .
  • לא ללוש יותר מידי .
  • נכניס חצי שעה למקרר.
  • נמלא באיזה מילוי שאוהבים.
  • נאפה בתנור על חום של 180 מעלות עד להשחמה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מגולגלות לשבת

אפשר להמיר את הנטורינה בשמן?
כן אפשרי, לדעתי כוס. אם יחסר נוזלים להוסיף מעט מיץ תפוזים.
אפשר גם עם כוסמין מלא ממש?
80% כן. 100% כבר נראה לי יותר מידי.
נטורינה זה יותר בריא ממרגרינה? או אותו דבר?
יותר בריא ועדיף מבוסס על שמן קוקוס ללא שומן טרנס.
אפשר עם חמאה?
ברור.
מתכון מגולגלות לשבת
צילום: דורית חבאני

רק עוד דבר אחד אחרון!

מגולגלות לשבת מקמח כוסמין לבן

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: מגולגלות לשבת מתכון מאת: Dorit Habani

 

 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?