| |

עוגיות מגולגלות תמרים

פריכות מבחוץ ונימוחות מבפנים!
בהשראת: פרח גבסו
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
עוגיות מגולגלות תמרים
קבלו את המתכון הכי מומלץ לעוגיות תמרים מגולגלות שתמיד מניב תוצאות שיא השלמות עם טעם שאין כמוהו!
עוגיות מגולגלות תמרים שתמיד פריכות מבחוץ עם מלית תמרים עשירה ומפנקת בפנים שמשדרגת את הטעם ברמות.
עוגיות תמרים קלות ונוחות להכנה שהכי כיף להכין לילדים כהפתעה ולצפות בהם חוטפים את העוגיות במהירות!

מתכון באדיבות: פרח גבסו

ספר המתכונים של פרח גבסו

עוגיות מגולגלות תמרים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגיות מגולגלות תמרים

עוגיות מגולגלות תמרים

פריכות מבחוץ ונימוחות מבפנים!
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
כמות 25 יחידות
באדיבות: פרח גבסו

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה.

המצרכים

כמות: 25 יחידות

  • 3 ½ כוסות קמח
  • 200 גרם מחמאה / חמאה רכה מאוד
  • 2 כפות סוכר
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • ½ כוס מיץ תפוזים
  • ¼ כוס שמן
  • 400 גרם ממרח תמרים
  • קינמון
  • אגוזים קצוצים

אופן ההכנה

  • מתחילים בערבוב המצרכים היבשים, ואז מוסיפים מיץ ושמן ובסוף את המחמאה.
  • ללוש עם וו גיטרה (אפשר גם ללוש ביד) לבצק נוח וחלק (מומלץ לא ללוש יותר מדי את הבצק)
  • מכניסים לחצי שעה למקרר.
  • אחרי מנוחה במקרר, מחלקים את הבצק ל 3 כדורים שווים. מקמחים מעט את משטח עבודה ומרדדים כל כדור לעלה בין 2 דפים של נייר אפיה.
  • מורחים מעט (2 כפות על כל עלה) ממרח תמרים, ומפזרים קינמון ואגוזים ואז מגלגלים לרולדה.
  • מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה ומניחים את הרולדה בתבנית.
  • חוזירם על אותו שלב לכל חלקי ומכניסים את הרולים למקפיא למשך חצי שעה.
  • אחרי חצי שעה מחממים תנור על 180 מעלות אפיה.
  • חותכים עם סכין חדה ולא משוננת את הרולים לפרוסות בעובי ס"מ וחצי ולא לפרוס עד הסוף.
  • מכניסים לתנור ואופים למשך עשרים וחמש דקות עד חצי שעה.
  • אחרי האפיה חותכים את הקצוות, ואז מצננים ומפדרים באבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגיות מגולגלות תמרים

אפשר במקום תמרים שוקולד?
אפשר, ממרחים זה באמת עניין של טעם אישי.
מחמאה קשה עובד?
לא, מוציאים את המחמאה ומחממים בפולסים במיקרוגל.
מה השיטה שהעוגיות יוצאת לך ככה מגולגלות (הצורה)?
אני ממליצה להכניס את הבצק למקפיא לפני האפיה.
ניתן להמיר את המיץ לחלב?
הפעם אני לא ממליצה להמר המיץ משבח את הבצק.
אפשר להמיר את המחמאה בשמן?
הפעם אני לא ממליצה להמר בשמן, אני אישית לא אהבתי את המרקם והטעם..

מה חושבים על: עוגיות מגולגלות תמרים

    1. אורי בשארי סרוסי:
      "הטעות היחידה שלא הכנתי כמות כפולה!"
    2. לירז מסיקה:
      "הכנתי יצא מעולה! תודה רבה על המתכון"
    3. אפרת ברזילי:
      "הכנתי יצאו חלום תודה!"
עוגיות מגולגלות תמרים
צילום: אפרת ברזילי

 

עוגיות מגולגלות תמרים
צילום: אור בשארי סרוסי  
 
עוגיות מגולגלות תמרים
צילום: לירז מסיקה

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

3 Comments

  1. אין מצב שהעוגיות האלו טובות כי אין מלח בבצק!!!!
    לא קיים מתכון עוגיות ראוי בלי מלח. אין חיה כזאת!!!!

    1. מה קשווורררררררר ניסיתי ויצא יותר טעים מעם בצק אז תנסי לפני שאת אומרת דברים באוויר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?