| | | | | | | | |

עוגת גבינה קרה ב-10 דקות

עוגת גבינה מהממת, ענוגה וקטיפתית, משלבת בהרמוניה המון טעמים משגעים
בהשראת: חני קונאשוילי
ציון 4.17 על ידי 24 דירוגים
מתכון עוגת גבינה

מכירים את השמלות היפות האלה שעשויות מהבד הכי פשוט, עולות כמה עשרות שקלים בודדים, אבל עושות WOW היסטרי ומסחררות ראשים?

אז, עכשיו, במקום שמלה, תחשבו על עוגה, יותר נכון – עוגת גבינה, והכי נכון עוגת גבינה קרה הכי פשוטה וקלה שכל מה שהיא דורשת זה 10 דקות הכנה, ו-WOWWW אחד ע-נק שהיא תוציא מכל מי שיראה אותה ויזכה לטעום ממנה.

השלמות הזו של עוגת גבינה מהממת, ענוגה וקטיפתית, משלבת בהרמוניה תחתית פירורי פתיבר פריכים, שכבת קרם שמנת מתוקה עם גבינות מעולות, עוד קצת פירורים לעונג מרקמים מושלם, ולקישוט חגיגי במיוחד פרחי קצפת יפהפיים שיהפכו אותה בקלות לעוגת החג שלכם לשבועות ולכל פעם שתרצו להרגיש חג בפה וחג בבית

ספר המתכונים של חני קונאשוילי 

מתכון עוגת גבינה קרה
צילום: חני קונאשוילי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון עוגת גבינה

עוגת גבינה קרה ב-10 דקות

עוגת גבינה מהממת, ענוגה וקטיפתית, משלבת בהרמוניה המון טעמים משגעים
ציון 4.17 על ידי 24 דירוגים
לדרג
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

תבנית 26
מיקסר

המצרכים

לתחתית:

  • 1 שרוול פתיבר בהיר (250 גרם - טחון לפירורים)
  • 1 חבילה חמאה מומסת (100 גרם )

לקרם:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (500 מ"ל )
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • 3 כפות פודינג וניל
  • 1 חבילה גבינה לבנה (500 גרם )
  • 1 גביע גבינת שמנת נפוליאון (250 גרם)
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל - אפשר להחליף לגבינה5%)
  • 1 חבילה ג'לטין (14 גרם)
  • ¾ כוס מים רותחים

אופן ההכנה

הכנת התחתית:

  • נטחן 250 גרם פתיבר בהיר לפירורים ונערבב היטב עם 100 גרם חמאה מומסת.
  • נשים 3/4 מהפירורים בתבנית ונהדק היטב עם הידיים או עם תחתית של כוס.

הכנת הקרם:

  • נערבב את הג'לטין במים רותחים עם כפית היטב עד שהכל נמס.
  • אם לא נמס לשים במיקרו ל 30 שניות לערבב ולחכות מעט.
  • להקציף שמנת מתוקה עם הסוכר סוכר הווניל והפודינג לקצף יציב.
  • להוסיף לקצפת את הגבינה גבינת השמנת והשמנת לערבב עם לקקן היטב.
  • להוסיף את הג'לטין לערבב היטב עד לאיחוד.
  • לשפוך על שכבת הפתיבר וליישר.

לקישוט:

  • לפזר פירורים ולקשט כרצונכם.
  • מי שרוצה לקשט כמוני בפרחי קצפת להפריש מראש מעט מהקצפת ולשים בשקית זילוף עם צנתר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת גבינה קרה

חייב ג’לטין?
אם את לא שמה זה צריך להיות יותר זמן במקרר לפני אכילה.
מתכון עוגת גבינה קרה
צילום: חני קונאשוילי

רק עוד דבר אחד אחרון!

שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?