| | | | | | |

עוגת שוקולד ללא קמח פאדג'ית

לא תאמינו כמה זה קל להכין יצירת אומנות שוקולדית זו!
ציון 4.15 על ידי 21 דירוגים
עוגת שוקולד

תגובה נבחרת

מריה

מי אמר שצריך להיות קונדיטור כדי להכין קינוחים איכותיים? קבלו מתכון המעניק איכות של מסעדות ב-5 מרכיבים בסיסיים שתמצאו במטבח שלכם.

עוגת שוקולד ללא קמח זו היא עוגה מתוקה ועשירה שבטוח תעניק לכם חווית טעמים בלתי נשכחת. היא לא מצריכה עבודה קשה ורק השקעה מינימלית, ואפילו לא יהיה לכם הרבה מה לנקות אחרי.

בקיצור, זה המתכון המושלם לכל מי שבא לו עוגה מדהימה בכלום עבודה. אם בא לכם להרשים את כולם בארוחת ערב הבאה שלכם, הפשילו את השרוולים ובואו נכין.

עוגת שוקולד
עוגת שוקולד

למה כדאי לכם לנסות: עוגת שוקולד פאדג'ית ללא קמח

  • עוגה בלי קמח זו היא כל כך קלה להכנה ולא מצריכה מצרכים מיוחדים, רק דברים בסיסיים שתמיד תמצאו במקרר.
  • כל ביס מעוגה מושלמת זו עשיר במלא שוקולד מושחת, מה שעושה עוגה זו מושלמת למכורי השוקולד!
  • רק להסתכל על מה שכבר הכנתם עם מתכון זה ייתן לכם את הביטחון עצמי והמוטיבציה כדי להכין את המתכון האדיר הבא שלכם!

שורה תחתונה: אם אתם מאוהבי השוקולד שבינינו ובא לכם קינוח קל שירשים את כולם, מתכון זה הוא בול בשבילכם. לא תצטרכו להשקיע שעות על גבי שעות במטבח וגם לא יהיה לכם הרבה מה לנקות אחרי. אבל, מה שכן מובטח זה שלא תפסיקו להתחשק לעוד ועוד אחרי הביס הראשון!


כל מה שתצטרכו להכנת עוגת שוקולד ללא קמח

עוגת שוקולד

טיפים וטריקים להכנת עוגת שוקולד ללא קמח הכי מושלמת

שימו לב לטיפים אלה כדי שיהיה לכם חוויה קולינרית מושלמת:

טיפ #1

  • לא לאפות את העוגה יותר מדי. העוגה היא מוכנה כאשר נועצים אותה בקיסם והוא יוצא נקי עם קצת פירורים רטובים או בצק חצי אפוי.

טיפ #2

  • לתוצאות מיטביות, תעקבו אחרי המתכון אחד לאחד. זו לא עוד עוגה של שוקולד שאפשר לשחק עם המרכיבים כמה שרוצים. חייבים לתת הזדמנות לכל מרכיב להשפיע איך שמבקשים ובכמות שמבקשים.

שאלות נפוצות: עוגת שוקולד ללא קמח

כמה זמן צריך כדי להכין את עוגה?

לוקח בערך 60 דקות כדי להכין אותה מאפס. זמן זה כולל 15-20 דקות של הכנה ו-35-40 דקות של אפייה.


האם העוגה ללא גלוטן?

כן. עוגה זו היא ללא קמח, מה שאומר שהיא לא מכילה גלוטן. זה לא אומר שהעוגה היא דלת קלוריות אבל היא עדיין בריאה יותר מעוגות שוקולד רגילות.


מה הטעם והמרקם של עוגה זו?

העוגה טעימה בטירוף עם מרקם חלומי, רך ומתפורר. העוגה נראית ומרגישה כמו פאדג' או בראוניז. עוגה מושלמת זו היא שוקולדית במיוחד ועשירה.


עוגת שוקולד

איך לאחסן עוגה של שוקולד ללא קמח

עכשיו שהעוגה שלכם בתנור ועוד מעט תהיה מוכנה –
הגיע הזמן לחשוב איך מאחסנים אותה אחרי שנהניתם ממנה:

אפשר לשמור עוגה זו גם לטווח קצר וגם לטווח ארוך. אם בא לכם לשמור עליה במצב טוב רק לכמה ימים, אפשר לשים אותה במקרר.

במקרר העוגה תישאר מושלמת ואיכותית עד ל-4 ימים. אבל, צריך להקפיד לעטוף אותה בניילון נצמד, או לשים אותה בקופסא אטומה.

אם מעוניינים לשמור את העוגה לטווח ארוך, אפשר לשים אותה במקפיא למשך 3 חודשים לכל היותר. גם במקרה זה צריך להקפיד שהיא תהיה אטומה מאוויר, בקופסא או בניילון.


עוגת שוקולד

גם אתם יכולים להכין בקלי קלות

איך? צפו בסרטון והכינו לפי המתכון!

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד ללא קמח פאדג'ית

לא תאמינו כמה זה קל להכין יצירת אומנות שוקולדית זו!
ציון 4.15 על ידי 21 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 1 hour
סוג: קינוחים

ציוד

תבנית קפיצית בגודל (23 ס”מ)

המצרכים

  • שוקולד מריר (300 גרם)
  • חמאה (140 גרם)
  • 8 חלמונים
  • 1 כוס אבקת סוכר (200 גרם)
  • 1/3 כוס אבקת קקאו (40 גרם)
  • ½ כפית מלח

אופן ההכנה

  • מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים תבנית קפיצית בגודל (23 ס”מ) בנייר אפייה ומשמנים.
  • ממיסים יחד את השוקולד והחמאה עד לקבלת מרקם חלק בשיטת "באן מארי". מניחים בצד ונותנים להתקרר מעט.
    עוגת שוקולד
  • מפרידים 8 ביצים ומוסיפים את 8 החלמונים לשוקולד המומס ומערבבים היטב.
    עוגת שוקולד
  • לאחר מכן, מוסיפים אבקת קקאו ומלח, ומערבבים עד לאיחוד. (בשלב זה הבלילה תיראה די נוקשה בגלל אבקת הקקאו – זה בסדר).
    עוגת שוקולד
  • בקערה נפרדת, מקציפים את 8 החלבונים והאבקת סוכר יחד במיקסר ידני עם מקצף כפול, עד שנוצרים גלים נוקשים (מרנג).
    עוגת שוקולד
  • מקפלים 1/3 מהמרנג לתוך בלילת השוקולד. לאחר מכן, מקפלים פנימה בעדינות את 2/3 הנותרים מהמרנג, נזהרים לא לאבד יותר מדי מהאוויר הכלוא בקצף.
  • בלילת עוגת השוקולד הסופית תראה כמו מוס שוקולד.
    עוגת שוקולד
  • מעבירים את בלילת העוגה לתבנית אפייה ומסדרים את החלק העליון.
    עוגת שוקולד
  • אופים בחום של 180 מעלות במשך כ-30 דקות על חום עליון ותחתון, או עד שהחלק העליון נהיה סדוק מעל. אם תכניסו שיפוד או קיסם למרכז העוגה, הוא לא אמור לצאת נקי – במקום זאת, העוגה צריכה לצאת עם מעט בלילה חצי אפויה ופירורים.
  • מניחים להצטנן בתבנית הקפיצית למשך 5 – 10 דקות, לאחר מכן משחררים אותה מהתבנית ומניחים להתקרר לחלוטין.
  • כשהעוגה מתקררת היא תשקע ותרד מעט באמצע. מכיוון שהיא אינה מכילה קמח, ולכן השקיעה צפויה לחלוטין. (למעשה, זה נותן לעוגה אופי מיוחד!)
  • מפזרים במעט אבקת קקאו או אבקת סוכר ומגישים. בתאבון
    עוגת שוקולד
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הבמה כולה שלכם

רוצים הזדמנות לככב אצלנו באתר? תשאירו תגובה ושלחו תמונות לאינסטגרם או לפייסבוק


הכנתי יצא אשששש!

חנה

חבר מתוקים

נראה טיל, יצא לי עוגה סופר טעימה

מיטל

חבר מתוקים

רק עוד דבר אחד אחרון!

 התעורר החשק למתוק? עשרות מתכוני עוגות מנצחים מחכים לכם – עכשיו באתר!


Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?