| | |

עוגת אגוזים ללא קמח לשבת

מתכון לעוגה נוסטלגית בהכנה מהירה
בהשראת: מלי מלכה
ציון 4.16 על ידי 13 דירוגים
מתכון עוגת אגוזים

חווית טעמים מענגת בקלי קלות – מתכון לעוגת אגוזים מושלמת שמכינים בקערה אחת וללא טיפה של קמח. היא מתקבלת רכה ושוקולדית, ומהווה ליווי מושלם לכוס הקפה של הבוקר.

כולנו מתים על הטעם הלא מתפשר והקלות של עוגות האגוזים, והדבר מתבטא במיוחד ובאופן מושלם בעוגה הזו.

ספר המתכונים של מלי מלכה

מתכון עוגת אגוזים
צילום: מלי מלכה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון עוגת אגוזים

עוגת אגוזים ללא קמח לשבת

מתכון לעוגה נוסטלגית בהכנה מהירה
ציון 4.16 על ידי 13 דירוגים
לדרג
באדיבות: מלי מלכה

ציוד

תבנית אפייה בינונית
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 6 ביצים מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • 100 גרם אגוזים
  • 1 חבילה שוקולד מריר 100 גרם
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ¾ כוס קוקוס
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)

אופן ההכנה

  • נקציף את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב.
  • נוסיף את החלמונים.
  • נוסיף 100 גרם אגוזים קצוצים, מאה גרם שוקולד מריר קצוץ וכפית אבקת אפיה, 3/4 כוס קוקוס אחד ווניל.
  • נשמן תבנית ונמזוג את הבלילה לתוכה.
  • נכניס לתנור על חום של 180 מעלות 45 דקות.
  • ניתן לקשט מעל בקצפת שרוצים או בשוקולד מגורד.

הערות וטיפים

להכניס כל מרכיב ולקפל בעדינות כידי לא לשבור את הקצף .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת אגוזים

בלי שמן?
לא חסר כלום אין צורך בשמן יש באגוזים ובקוקוס.
במקום קוקוס אפשר לשים אבקת שקדים?
תנסי לא חושבת שתהיה בעיה.
למה צריך אבקת אפיה אם אין קמח בכלל?
היא תופחת מעט עם אבקת האפייה.
מתכון עוגת אגוזים
צילום: מלי מלכה

רק עוד דבר אחד אחרון!

עוגת אגוזים

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: עוגת אגוזים מתכון מאת: מלי מלכה

 

Similar Posts

2 Comments

    1. היי רויטל,
      אגוזי מלך, אבל את בהחלט יכולה להשתמש באגוזים אחרים או בשילוב ביניהם.
      בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?