|

קציצות דגים פילה של פעם

קציצות מעולות ועסיסיות במתכון קל
בהשראת: אבי שריד
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
צילום: קציצות דגים

מנה עיקרית מרשימה לארוחת השבת ולכל מועד ואירוח – קציצות דגים פילה של פעם בטעם נוסטלגי שיקפיץ לכם את היום עם כל ביס.

קציצות דגים פילה שתמיד שווה לכם להכין במתכון ברור ופשוט. תסתכלו, תשוו ותקבלו החלטה – כך או כך התוצאה תהיה מעולה, והעבודה הרבה יותר קלה ממה שחושבים

ספר המתכונים של אבי שריד

צילום: קציצות דגים
צילום: אבי שריד

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

צילום: קציצות דגים

קציצות דגים פילה של פעם

קציצות מעולות ועסיסיות במתכון קל
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: אבי שריד

ציוד

סיר
מחבת לטיגון

המצרכים

  • 1 חבילת דגי נילוס בוואקום + חבילת דגי מרלוזה (סה"כ: ½2 קילו)
  • 2 ראשי שום כתושים
  • 7 פרוסות לחם
  • 1 חבילה כוסברה / פטרוזיליה
  • 5 בצלים
  • 3 גזרים
  • 6 ביצים L
  • פרורי לחם לפי הצורך
  • במלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • מרתיחים את הדגים במים.
  • מרגע ההרתחה ממשיכים לבשל 12 דקות.
  • נסנן במסננת במים קרים.
  • נוריד את הדגים למשטח עבודה ונפורר אותם עם מזלג.
  • בהרתחה הזו מסיגים שני דברים שאין צורך לטחון והריח מתפוגג.
  • נכניס לקערה ונוסיף 2 ראשי שום כתושים.
  • 7פרוסות לחם החלק הרך להרטיב ולסחוט ונוסיף.
  • נוסיף חבילה גדולה של כוסברה קצוצה, אפשר פטרוזיליה.
  • נגרד 5 בצלים ו 3 גזרים דק .
  • נוסיף 6 ביצים ופרורי לחם לפי הצורך.
  • נתבל במלח ופלפל שחור.
  • נכניס למקרר לשעה ונטגן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

צילום: קציצות דגים
צילום: אבי שריד

הבמה כולה שלכם:
מתכון קציצות דגים
צילום: מרלן ללוש

"עד עכשיו אני מכינה אותם ביום שישי ושבת!"
מרלן ללוש


רק עוד דבר אחד אחרון!

קציצות דגים

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: קציצות דגים מתכון מאת: אבי שריד

 

 

Similar Posts

4 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?