| |

עוגת ביסקוויטים שכבות לשבת

חווית טעמים עשירה בהכנה קלה
בהשראת: אביבה ג'רופי
ציון 4.45 על ידי 20 דירוגים
עוגה לשבת

שבת זו מפנקים ומפתיעים את המשפחה בעוגה מענגת ונדירה, בלי להשקיע שעות על גבי שעות הכנות במטבח!

קבלו מתכון לעוגה לשבת מעלפת ומדהימה המורכבת משכבות פתי בר פריכים בנגיעות נס קפה, עם קרם גבינה מנחם בפנים וזיגוג גנאש מושחת ביותר.

עוגה קלילה והכי קלה להכנה שתמיד מרשימה את כל המשפחה בחווית טעמים מענגת ועשירה ביותר. תוך שניות העוגה מתחסלת!

מתכון באדיבות: אביבה ג'רופי

ספר המתכונים של אביבה ג'רופי

 

עוגה לשבת

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגה לשבת

עוגת ביסקוויטים שכבות לשבת

חווית טעמים עשירה בהכנה קלה
ציון 4.45 על ידי 20 דירוגים
לדרג
באדיבות: אביבה ג'רופי

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית חד פעמית בינונית

המצרכים

  • שרוול פתי בר חום (בטעם שוקולד מריר)
  • שרוול פתי בר (רגיל)
  • 2 שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 2 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 ½ כוסות חלב
  • 500 גרם גבינה לבנה (5%)
  • נס קפה (בקערית עם חלב - לטבילה)

גנאש שוקולד:

  • 1 שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם)

אופן ההכנה

  • מקציפים 2 שמנת מתוקה עם הפודינג וניל וכוס חצי חלב, עד לקבלת קצף יציב.
  • לאחר מכן מוסיפים את הגבינה הלבנה בצורת עטיפה עם לקקן עד לאיחוד.
  • מכינים קערה עם חלב וטיפה נס קפה, ומרכיבים את העוגה - טובלים שכבה של פתי בר רגילים ומסדרים בתבנית, מוסיפים מעל שכבה מהקרם, ואז עוד שכבה של פתי בר חום טבולים. וכך ממשיכים ומסיימים עם שכבה אחרונה של קרם. סה"כ 3 שכבות.
  • מכניסים למקפיא למשך שעה.
  • מכינים את הגנאש - מרתיחים על הגז א השמנת מתוקה ושוברים בפנים את השוקולד ומערבבים לאיחוד.
  • שופכים את הגנאש בעדינות מעל לעוגה. שמים במקרר להתייצבות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגה לשבת

לא צריך סוכר בעוגה?
אין צורך בעוגה זו.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגה לשבת – אביבה ג'רופי

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?