קציצות דגים פילה של פעם
קציצות מעולות ועסיסיות במתכון קל

מנה עיקרית מרשימה לארוחת השבת ולכל מועד ואירוח – קציצות דגים פילה של פעם בטעם נוסטלגי שיקפיץ לכם את היום עם כל ביס.
קציצות דגים פילה שתמיד שווה לכם להכין במתכון ברור ופשוט. תסתכלו, תשוו ותקבלו החלטה – כך או כך התוצאה תהיה מעולה, והעבודה הרבה יותר קלה ממה שחושבים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
סיר
מחבת לטיגון
המצרכים
- 1 חבילת דגי נילוס בוואקום + חבילת דגי מרלוזה (סה"כ: ½2 קילו)
- 2 ראשי שום כתושים
- 7 פרוסות לחם
- 1 חבילה כוסברה / פטרוזיליה
- 5 בצלים
- 3 גזרים
- 6 ביצים L
- פרורי לחם לפי הצורך
- במלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- מרתיחים את הדגים במים.
- מרגע ההרתחה ממשיכים לבשל 12 דקות.
- נסנן במסננת במים קרים.
- נוריד את הדגים למשטח עבודה ונפורר אותם עם מזלג.
- בהרתחה הזו מסיגים שני דברים שאין צורך לטחון והריח מתפוגג.
- נכניס לקערה ונוסיף 2 ראשי שום כתושים.
- 7פרוסות לחם החלק הרך להרטיב ולסחוט ונוסיף.
- נוסיף חבילה גדולה של כוסברה קצוצה, אפשר פטרוזיליה.
- נגרד 5 בצלים ו 3 גזרים דק .
- נוסיף 6 ביצים ופרורי לחם לפי הצורך.
- נתבל במלח ופלפל שחור.
- נכניס למקרר לשעה ונטגן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הבמה כולה שלכם:

"עד עכשיו אני מכינה אותם ביום שישי ושבת!"
מרלן ללוש
רק עוד דבר אחד אחרון!
קציצות דגים
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: קציצות דגים מתכון מאת: אבי שריד
דג נילוס עבה או דק יש שני גדולים.וכמה יש בחבילה
היי בת שבע,
לא משנה, העיקר שיש לך בסוף 2 וחצי קילו דג.
בהצלחה 🙂
אבי זה נראה מעולה וטעים
זה אבי ממותקה
היי בת שבע,
שמחים שאהבת! מחכים לעדכון אם את מכינה 😉