קציצות דגים פילה של פעם
מנה עיקרית מרשימה לארוחת השבת ולכל מועד ואירוח – קציצות דגים פילה של פעם בטעם נוסטלגי שיקפיץ לכם את היום עם כל ביס.
קציצות דגים פילה של פעם

מנה עיקרית מרשימה לארוחת השבת ולכל מועד ואירוח – קציצות דגים פילה של פעם בטעם נוסטלגי שיקפיץ לכם את היום עם כל ביס.
קציצות דגים פילה שתמיד שווה לכם להכין במתכון ברור ופשוט. תסתכלו, תשוו ותקבלו החלטה – כך או כך התוצאה תהיה מעולה, והעבודה הרבה יותר קלה ממה שחושבים
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/ אבי-שריד icon="" target="false" nofollow="false"] ספר המתכונים של אבי שריד [/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
המצרכים
- 1 חבילת דגי נילוס בוואקום + חבילת דגי מרלוזה (סה"כ: ½2 קילו)
- 2 ראשי שום כתושים
- 7 פרוסות לחם
- 1 חבילה כוסברה / פטרוזיליה
- 5 בצלים
- 3 גזרים
- 6 ביצים L
- פרורי לחם לפי הצורך
- במלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- מרתיחים את הדגים במים.
- מרגע ההרתחה ממשיכים לבשל 12 דקות.
- נסנן במסננת במים קרים.
- נוריד את הדגים למשטח עבודה ונפורר אותם עם מזלג.
- בהרתחה הזו מסיגים שני דברים שאין צורך לטחון והריח מתפוגג.
- נכניס לקערה ונוסיף 2 ראשי שום כתושים.
- 7פרוסות לחם החלק הרך להרטיב ולסחוט ונוסיף.
- נוסיף חבילה גדולה של כוסברה קצוצה, אפשר פטרוזיליה.
- נגרד 5 בצלים ו 3 גזרים דק .
- נוסיף 6 ביצים ופרורי לחם לפי הצורך.
- נתבל במלח ופלפל שחור.
- נכניס למקרר לשעה ונטגן.
[adinserter block="4"]

הבמה כולה שלכם:

"עד עכשיו אני מכינה אותם ביום שישי ושבת!"
מרלן ללוש
רק עוד דבר אחד אחרון!
קציצות דגים
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: קציצות דגים מתכון מאת: אבי שריד
דג נילוס עבה או דק יש שני גדולים.וכמה יש בחבילה
היי בת שבע,
לא משנה, העיקר שיש לך בסוף 2 וחצי קילו דג.
בהצלחה 🙂
אבי זה נראה מעולה וטעים
זה אבי ממותקה
היי בת שבע,
שמחים שאהבת! מחכים לעדכון אם את מכינה 😉