מרתיחים את הדגים במים.
מרגע ההרתחה ממשיכים לבשל 12 דקות.
נסנן במסננת במים קרים.
נוריד את הדגים למשטח עבודה ונפורר אותם עם מזלג.
בהרתחה הזו מסיגים שני דברים שאין צורך לטחון והריח מתפוגג.
נכניס לקערה ונוסיף 2 ראשי שום כתושים.
7פרוסות לחם החלק הרך להרטיב ולסחוט ונוסיף.
נוסיף חבילה גדולה של כוסברה קצוצה, אפשר פטרוזיליה.
נגרד 5 בצלים ו 3 גזרים דק .
נוסיף 6 ביצים ופרורי לחם לפי הצורך.
נתבל במלח ופלפל שחור.
נכניס למקרר לשעה ונטגן.