Go Back
צילום: קציצות דגים

קציצות דגים פילה של פעם

קציצות מעולות ועסיסיות במתכון קל
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: אבי שריד

ציוד

סיר
מחבת לטיגון

המצרכים

  • 1 חבילת דגי נילוס בוואקום + חבילת דגי מרלוזה (סה"כ: ½2 קילו)
  • 2 ראשי שום כתושים
  • 7 פרוסות לחם
  • 1 חבילה כוסברה / פטרוזיליה
  • 5 בצלים
  • 3 גזרים
  • 6 ביצים L
  • פרורי לחם לפי הצורך
  • במלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • מרתיחים את הדגים במים.
  • מרגע ההרתחה ממשיכים לבשל 12 דקות.
  • נסנן במסננת במים קרים.
  • נוריד את הדגים למשטח עבודה ונפורר אותם עם מזלג.
  • בהרתחה הזו מסיגים שני דברים שאין צורך לטחון והריח מתפוגג.
  • נכניס לקערה ונוסיף 2 ראשי שום כתושים.
  • 7פרוסות לחם החלק הרך להרטיב ולסחוט ונוסיף.
  • נוסיף חבילה גדולה של כוסברה קצוצה, אפשר פטרוזיליה.
  • נגרד 5 בצלים ו 3 גזרים דק .
  • נוסיף 6 ביצים ופרורי לחם לפי הצורך.
  • נתבל במלח ופלפל שחור.
  • נכניס למקרר לשעה ונטגן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.