שבלול שמרים שוקולדי בטירוף
מתכון יפייפה, טעים וממכר ביותר לשבלול שמרים שוקולדי הכי טעים שיש.
מתכון קל להכנה, מרשים והכי כיף שגם יכול אפילו להיות פרווה!
שבלול שמרים שוקולדי שעוד לא טעמתם כמותו!
מאפה עשיר בטעמי שוקולד נמסים בכל ביס, רך וכל כך טעים ומדויק. כבר מהריח שיוצא מהתנור אפשר להבין כמה השבלולים נדירים. ואפילו עם אופציה לפרווה!
למה באמת כדאי לכם: שבלולי שמרים
- מתכון מרשים ביותר לכל אירוח ביתי!
- פשוט, קל ויפה להכנה עם שילוב מדוייק של בצק מצויין ושוקולד טעים.
- קינוח שמתאים עם כל מילוי אפשרי העולה על דימיונכם, טעים כל כך שאי אפשר להפסיק לאכול!
-
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה
שבלול שמרים שוקולדי בטירוף
מתכון יפייפה, טעים וממכר ביותר לשבלול שמרים שוקולדי הכי טעים שיש.
מתכון קל להכנה, מרשים והכי כיף שגם יכול אפילו להיות פרווה!
לדרג
המצרכים
- 1/2 קילו קמח רגיל
- 1 כף שמרים יבשים
- 3/4 כוס סוכר
- 2 ביצים גודל לארג'
- 1 שמנת חמוצה (9%)
- 100 גרם חמאה רכה
- ¼ כוס מים או חלב (240 מ"ל)
למלית:
- ממרח נוטלה
לסירופ:
- ½ כוס מים
- ½ כוס סוכר
אופן ההכנה
- ללוש הכל יחד לבצק פשוט מהמם ורך. מתפיחים שעה וחצי.
- מחלקים ל3 מרדדים דק, מורחים הרבה נוטלה מגלגלים לרולדה וחותכים לשבלולים.
- מסדרים בתבנית. מברישים בביצה טרופה. מתפיחים חצי שעה בתבנית.
- אופים ב180 מעלות ( אפשר טורבו) במשך 25 דקות.
- מכינים סירופ סוכר- מרתיחים חצי כוס מים עם חצי כוס סוכר ושכיוצא מברישים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: שבלול שמרים
איך ניתן להמיר למתכון פרווה?
אפשר להמיר למעדן סויה וניל. |
האם אפשר להמיר את הממרח?
בוודאי, אפשר לשים כל ממרח אחר שאוהבים. |
הבמה כולה שלכם:
"איזה פצצה יצא לך!"
יהודית בוטייל קורקוס
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!
רק עוד דבר אחד אחרון!
שבלול שמרים שוקולדי בטירוף
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות שמרים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: Sivan Zror | מוזמנים לעקוב בדף שלה : אפייה עם סיוי.
בצק מדהים! זהו אני כבר לא אנסה משהו אחר..כבר ניסיתי מיליון..אבל הבצק הזה.. The best! תודה על המתכון המוצלח
מתכון נהדר. הכנתי מהבצק גם לחמניות וחלות, הילדים עפו על זה. יצא מעדן. הכל. אה כן והוספתי לשוקולד קינמון.
נשמע מהמם, רינת! איזה יופי שאהבת את המתכון 🙂
אם יש לך תמונה, נשמח שתשתפי איתנו בפוסט של המתכון בקבוצה שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/