| | | |

סלמון בתנור עם מרינדה חלומית

מתכון לדג סלמון בתנור מושלם לכל עת: סלמון במרינדה מעלפת, זריזה ופשוטה להכנה.
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 4.70 על ידי 10 דירוגים
מתכון סלמון

מתכון לדג סלמון בתנור מושלם לכל עת: סלמון במרינדה מעלפת, זריזה ופשוטה להכנה. 10 דקות עבודה ואפשר כבר לערוך את השולחן.

אין כמו מרינדת הקסם הזו שהולכת נפלא עם כל סוג של פילה דג בתנור. ככה לא שוברים את הראש ולומדים להכין את המרינדה פעם אחת ואחכ אפשר להשתמש בה בכל פעם שיתחשק לכם!

ספר המתכונים של מלי מאירוב

מתכון סלמון
צילום: מלי מאירוב

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון סלמון

סלמון בתנור עם מרינדה חלומית

מתכון לדג סלמון בתנור מושלם לכל עת: סלמון במרינדה מעלפת, זריזה ופשוטה להכנה.
ציון 4.70 על ידי 10 דירוגים
לדרג
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 4 נתחי פילה סלמון
  • 2 כפות סויה
  • מלח (קורט)
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 3 כפות שמן
  • 2 כפות דבש / סילאן
  • 3 כפות טריאקי
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כפית מיונז
  • ¼ כוס מים
  • 1 כפית קורנפלור

אופן ההכנה

  • נכניס לקערה את כל הרכיבים ונערבב למרינדה.
  • נכניס את נתחי הסלמון לקערה נעסה אותם ונכסה לפחות לשעה לספיגה.
  • נעביר את הסלמון לתבנית עם נייר אפיה ונכסה אותם גם עם הנייר אפייה.
  • נכניס לתנור ונאפה על חום של 180 מעלות למשך 15 דקות.
  • נפתח את הנייר ונמזוג עליהם מהרוטב שנשאר בקערה.
  • נעלה את התבנית לשלב האמצעי בתנור ונעלה את חום התנור ל 200 מעלות ונאפה לעוד 10 דקות או פחות עד לקבלת הקראסט - אבל שהסלמון יישאר רך מבפנים.

הערות וטיפים

  • להגשה מומלץ לזלף טריאקי ובצל ירוק.
  • לא לאפות על מצב טורבו.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
מתכון סלמון
צילום: מלי מאירוב

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

סלמון בתנור

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: סלמון בתנור מתכון מאת: מלי מאירוב

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בדף “המתכונים של מלי מאירוב” | בקבוצתה “לאפות ולבשל עם מלי מאירוב

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?