| | | |

נקניק שוקולד

נקניק שוקולד מיוחד עם שברי ביסקוויטים, רוטב שמנת שוקולד נוטף מתיקות, שדרוג פיסטוקים, אגוזים או נוטלה קטיפתי.
בהשראת: תילי טובה (מתכון מקורי מאת אתי שגב)
ציון 4.30 על ידי 10 דירוגים
נקניק שוקולד

בואו נשים את זה רגע על השולחן… מכל עוגות הקצפות, הקרמים, המוסים, השמנות או השמרים, בסוף בסוף אנחנו הכי מכורים למעדן הנוסטלגי הכי וטעים ומיוחד של נקניק שוקולד, שתמיד מעיף אותנו בטעם משובח ומציף זכרונות ילדות מתוקים מתוקים.

אומנם יש לנו מתכון מושלם ומנצח של נקניק שוקולד עם מלא מלא תמונות של כל שלבי ההכנה, אבל תכלס כל מה שצריך להכין את המעדן המהמם הזה זה לשבור ביסקוויטים, להכין רוטב שמנת שוקולד נוטף מתיקות, לשדרג עם פיסטוקים, אגוזים או נוטלה קטיפתי ו…זהו.

מגלגלים לנחש ארוך, מקפיאים, פורסים, לוקחים ביס, עוצמים עינים, ומתמכרים למרקם העשיר, למתיקות החלומית ולעומק הטעמים השוקולדיים המופלאים

למה באמת כדאי לכם: נקניק שוקולד

  • שילוב טעים ועשיר של אגוזים, פתי בר פריכים ושוקולד עשיר ביותר
  • עוגיות מהממות בצבע עמוק ומגרה עם מרקם שהוא פשוט חלום

שורה תחתונה: מעדן נוסטלגי עם טעם עשיר שאי אפשר לוותר עליו!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? נקניק שוקולד – שלב אחר שלב

 

נקניק שוקולד
צילום: תילי טובה
נקניק שוקולד
לפורר את הפתי בר. צילום: תילי טובה
נקניק שוקולד
להוסיף את האגוזים. צילום: תילי טובה
נקניק שוקולד
נחמם את השמנת בסיר קטן יחד עם השוקולד. צילום: תילי טובה
נקניק שוקולד
נכבה את האש ונוסיף את שברי הביסקוויטים והאגוזים. צילום: תילי טובה
נקניק שוקולד
לשדרוג, במקום כוס אגוזים אפשר לערבב מעט פיסטוקים עם אגוזי פקאן מתוק ואגוזי מלך. צילום: תילי טובה
נקניק שוקולד
נערבב היטב. צילום: תילי טובה
נקניק שוקולד
ואפשר להוסיף כף גדושה של ממרח שוקולד נוטלה וכף אחת אבקת נס-קפה. צילום: תילי טובה
נקניק שוקולד
נצנן מעט, נניח על ניילון נצמד ונגלגל לנקניק. צילום: תילי טובה
נקניק שוקולד
נקפיא ונפרוס. נקניק שוקולד. צילום: תילי טובה

 

נקניק שוקולד

נקניק שוקולד

נקניק שוקולד מיוחד עם שברי ביסקוויטים, רוטב שמנת שוקולד נוטף מתיקות, שדרוג פיסטוקים, אגוזים או נוטלה קטיפתי.
ציון 4.30 על ידי 10 דירוגים
לדרג
באדיבות: תילי טובה (מתכון מקורי מאת אתי שגב)

המצרכים

  • 1 שרוול פתיבר מפורר
  • 200 גרם שוקולד מריר / חלב
  • 1 כוס אגוזים קצוצים
  • 1 שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • נחמם את השמנת בסיר קטן יחד עם השוקולד, נערבב עד קבלת תערובת אחידה. לא להרתיח.
  • נכבה את האש ונוסיף את שברי הביסקוויטים והאגוזים. נצנן מעט, נניח על ניילון נצמד ונגלגל לנקניק. נקפיא מספר שעות ואז נפרוס.
  • לשדרוג, במקום כוס אגוזים אפשר לערבב מעט פיסטוקים עם אגוזי פקאן מתוק ואגוזי מלך ולהוסיף כף גדושה של ממרח שוקולד נוטלה וכף אחת אבקת נס-קפה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

שאלות נפוצות: נקניק שוקולד

צריך לקלות את האגוזים, צריך אגוזים קצוצים? אפשר להשתמש בקלויים או טבעיים. אישית אני אוהבת קלוי. האגוזים בשלמותם, נחתכים כשפורסים.
אפשר קצפת צמחית פרווה במקום שמנת מתוקה? כן
כמה זמן זה צריך להיות בהקפאה? מספר שעות, עד שקופא חזק חזק כדי שיהיה אפשר לפרוס

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

חידשתם מלאי עוגיות ליד הקפה? מה עם זה של שבוע הבא?

עוד מתכונים מעניינים באתר

עוד מתכוני עוגיות קלים ומובחרים שתמיד ימתיקו לכם את הפסקת הקפה מחכים למטה. אל תהססו, אל תפספסו!

 

מקור:  תילי טובה

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements