Advertisements

ג'חנון ביתי אמיתי בקלי קלות – מתכון קל וברור שכולל גם סרטון הכנה לג'חנון ביתי משגע שנותן 18 חתיכות מקילו קמח אחד,  לעקוב אחרי הסרטון ומבטיחים שיצא בדיוק כמו שצריך! כי למה לשלם כשזה כל כך פשוט וכשבאמת כל אחת יכולה!
מתכון באדיבות: יעל טל אליאב  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

Advertisements

מצרכים 

קילו קמח 
כף מלח 
3 כפות סוכר
שתיים וחצי כוסות של מים כשבתוך המים שמתי 2 כפות של דבש ( מים פושרים כוס חדפ חם )
וקצת סודה לשתייה

אופן הכנה 
 אחרי הכנת הבצק בקערה לשים שמן ולתת לו לנוח לפחות 3 שעות . 
לאחר מכן ליצור כדורים לשים בתבנית עם קצת שמן ולתת עוד קצת מנוחה . 
אחכ לפתוח כמו בסרטון עם חבילת מרגרינה

Advertisements
שאלות ותשובות
שאלה: כמה מנוחה לבצק?
תשובה: אם חתיכות הבצק משומנות היטב בנדיבות מכסים בנילון נצמד אני משאירה למנוחה בין 6-8 שעות במקרר.  

שאלה: מאיפה אפשר להשיג את המטרות הקטן?
תשובה: בכל חנות צעצועים או יצירה.   

שאלה: מזה הלבן שאת מוסיפה אחרי הנייר, מרגרינה או קמח?
תשובה: זה מרגרינה.

שאלה: באיזה שקיות את משתמשת בזמן שאת פותחת את הבצק ושאת מכניסה לסיר?
תשובה: זה לא שקיות זה נייר אפיה פשוט . ולגבי הכנסה לסיר בלי שקיות פשוט ככה שתי וערב.   

 

 
עוד מתכונים מבוקשים:

ג'חנון ביתי

Advertisements

Advertisements

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

Advertisements

Similar Posts

4 Comments

    1. שמים נייר אפיה מתחת למכסה סיר הג'חנון, סוגרים עליו..וככה מכניסים למרכז לתנור, 100 מעלות ל- 8-9 שעות או מי שרוצה לאכול אחרי 4-5 שעות , אז חום התנור יהיה 140. בהצלחה!

  1. היי מותק
    אחרי שהבצק נח בקערה 3 שעות
    אני מכדררת לכדורים ומניחה אותם בשמן לכמה זמן?
    על כמה מעלות את שמה בתנור?
    ממליצה להפריד כל ג’חנון בשקית קוקי או הפרדה עם נייר אפיה גזור רטוב?
    אם אני רוצה את זה לשבת בשעה 13
    ממתי להכניס לתנור את הגחנון?
    אני כמה פעמיים נפלתי בגחנון ואני צריכה ממש הסבר ברשותך?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements