| | | | |

משגעת ומטריפה: רולדת אלפחורס קלה ויפה!

רולדת אלפחורס מהממת וקלה תפנק אתכם במרקם רך ומושלם במלית קצפת קטיפתית, ממרח ריבת חלב מפנקת וקוקוס עשיר
בהשראת: שירי מלכה
ציון 3.77 על ידי 13 דירוגים
רולדת אלפחורס

אנחנו חייבים לצאת מהקונספט השגוי הזה שמאכלים או עוגות שנראים מדהימים ביופיים בטח יצריכו מאיתנו מלא מלא עבודה!

יש אלפי מתכונים שמוכיחים בדיוק ההיפך, כמו זה המושלם של רולדת אלפחורס מטריפה ומשגעת שכ"כ קל להכין אותה, ועוד יותר – להתענג עליה בהפסקת קפה מפנקת במיוחד.

רולדת אלפחורס מהממת וטעימה  תפנק אתכם במרקם רך ומושלם במלית קצפת קטיפתית, ממרח ריבת חלב מפנקת וקוקוס עשיר, ומעל הכל זילוף נוסף של ריבת חלב או סירופ שוקולד ושבבי אגוזים קראנצ'יים.

אפייה קצרה, גלגול זריז ויש לכם עוגת אלפחורס מפוארת ועשירה בטעמים מטריפים, שתככב בכל אירוח חגיגי ובכל ארוחה חלבית מרשימה

ספר המתכונים של שירי מלכה

רולדת אלפחורס
צילום: שירי מלכה

למה באמת כדאי לכם: רולדת אלפחורס

 

  • רולדת אלפחורס מטריפה וכ"כ יפה שתעשה לכם חגיגת טעמים מופלאה בפה.
  • מתכון מושלם של רולדת אלפחורס, המוכיח שעודה מושלמת ומרהיבה ביופייה, לא חייבת להיות מסובכת להכנה
  • אפייה קצרה, גלגול זריז ויש לכם עוגת אלפחורס מפוארת ועשירה

שורה תחתונה: תככב בכל אירוח חגיגי ובכל ארוחה חלבית מרשימה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?
רולדת אלפחורס – שלב אחר שלב

רולדת אלפחורס

נקציף את החלבונים עם קורט מלח וסוכר, נוסיף את החלמונים, שמן וקמח ונערבב קלות.

רולדת אלפחורס

רולדת אלפחורס
נגלגל את העוגה כשהיא חמה עם נייר האפיה ונמתין שתתקרר מעט. צילום: שירי מלכה
רולדת אלפחורס
נפתח את הגלגול, נמרח ריבת חלב ונפזר קוקוס. צילום: שירי מלכה
רולדת אלפחורס
נמרח קרם מסקרפונה או נקציף שמנת עם פודינג וניל. צילום: שירי מלכה
רולדת אלפחורס
נגלגל שוב, נמרח שוב קרם על העוגה ונקשט בשבבי אגוזי וזילוף ריבת חלב. צילום: שירי מלכה

 

רולדת אלפחורס

משגעת ומטריפה: רולדת אלפחורס קלה ויפה!

רולדת אלפחורס מהממת וקלה תפנק אתכם במרקם רך ומושלם במלית קצפת קטיפתית, ממרח ריבת חלב מפנקת וקוקוס עשיר
ציון 3.77 על ידי 13 דירוגים
לדרג
באדיבות: שירי מלכה

המצרכים

  • 4 ביצים מופרדות
  • קורט מלח
  • 4 כפות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • ½ כוס שמן
  • 4 כפות כפות גדושות קמח
  • ½ כפית אבקת אפיה

למילוי:

  • ריבת חלב
  • קרם מסקרפונה ( או מיכל שמנת להקפצה ופודינג וניל)
  • שבבי אגוזים לקישוט

אופן ההכנה

  • נקציף את החלבונים כמה דקות עם קורט מלח וסוכר. אח"כ נוסיף את החלמונים שמן וקמח ונערבב קלות.
  • נשמן נייר אפיה בתבנית גדולה ונשטח בעדינות את התערובת מעל ונכניס לתנור על 180 מעלות עד שמזהיב מעט ( 15 דקות בערך).
  • נגלגל את העוגה כשהיא חמה עם נייר האפיה ונמתין שתתקרר מעט. נפתח את הגלגול, נמרח ריבת חלב ונפזר קוקוס ונמרח גם קרם מסקרפונה או נקציף שמנת עם פודינג וניל.
  • נגלגל שוב, נמרח שוב קרם על העוגה ונקשט בשבבי אגוזים וזילוף ריבת חלב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?