נערבב בקערה יחד את כל חומרי הבצק, את המים הרותחים בסוף. תחילה נערבב בעזרת כף עד שהמים הרותחים נטמעים בקמח והטמפרטורה שלהם יורדת ולאחר מכן נלוש בידיים עד לקבלת בצק אחיד וגמיש כמו פלסטלינה.
נכסה ונניח בצד למנוחה, ובינתיים נחתוך את הבצלים לרצועות דקות ונטגן עד הזהבה יפה. בקערה נערבב יחד את כל חומרי המלית יחד עם הבצל המטוגן. נחלק את הבצק לשני כדורים וכל כדור נרדד בעזרת מערוך לעיגול דק אך לא מדי (שלא יהיה שקוף).
בעזרת קורצן/כוס נקרוץ עיגולים מכל עלה בצק. נרים את שאריות הבצק שבין העיגולים ונכדרר אותן מחדש לכדור אחיד ונניח בצד למנוחה עד שנסיים עם שאר הבצק ונרדד אותן שנית.
נניח כפית של מלית במרכז של כל עיגול בצק ונסגור את הבצק מעל המילוי עד לקבלת חצי עיגול אטום. נקפיד לסגור היטב את הבצק על מנת שלא יפתח באפייה.
נעביר לתבנית על נייר אפייה, בעזרת מזלג נעבור על כל השוליים של כל חצי עיגול כדי להבטיח את איטומו. נמרח ביצה ונפזר שומשום ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-20 דקות או עד להזהבה הרצויה