| | | |

ספגטי ברוטב עלים מעלף

בלי למדוד ולדייק כמויות ובכמה דקות הכנה - קיבלתם ארוחה מעלפת במראה ירוק עשיר ועמוק.
בהשראת: אילנה לוי
ציון 4.38 על ידי 8 דירוגים
ספגטי ברוטב עלים מעלף

ספגטי ברוטב עלים מעלף למי שקצת נמאס מפסטה אדומה בנאלית וגם מי שלא חסיד נלהב של פסטות בכלל – המתכון הקליל הזה של ספגטי ברוטב עלים מעלף עם פטריות אקזוטיות הוא לגמרי בשבילכם!

פסטה מיוחדת וקצת אחרת, שבתוכה טבולים בטוב טעם עלים טריים ועסיסיים בצבע ירוק מהפנט, בטעם עשיר ועמוק ובמראה שעושה חשק לחסל בשניות.

והשוס – לא צריך למדוד ולדייק כמויות. לכו על תחושת הבטן המקרקרת שלכם – ומלאו אותה בכל טוב!

ספר המתכונים של אילנה לוי

 

ספגטי ברוטב עלים מעלף
צילום: אילנה לוי

למה באמת כדאי לכם: ספגטי ברוטב עלים ופטריות

 

  • הירוק ירוק הזה יוצר למנה מראה עשיר, מפתה ומעורר תיאבון
  • פסטה מיוחדת וקצת אחרת, המושלמת לכל שעה ביום במינימום השקעה ומקסימום הנאה
  • לא צריך למדוד ולדייק כמויות. לכו על תחושת הבטן שלכם – ותמלאו אותה בכל טוב! 
שורה תחתונה: כי כמה אפשר לאכול פסטה ברוטב עגבניות?

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים?

ספגטי ברוטב עלים מעלף

ספגטי ברוטב עלים מעלף

בלי למדוד ולדייק כמויות ובכמה דקות הכנה - קיבלתם ארוחה מעלפת במראה ירוק עשיר ועמוק.
ציון 4.38 על ידי 8 דירוגים
לדרג
באדיבות: אילנה לוי

המצרכים

  • 500 גרם פסטה (חבילה אחת )
  • 1 צרור כוסברה
  • 1 גבעול סלרי
  • נענע (מעט)
  • 4 שיני שום
  • 1 קופסה פטריות ( 250 גרם)
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)
  • ¼ כוס מים

אופן ההכנה

  • במעבד מזון טוחנים פטרוזיליה, כרפס, כוסברה, סלרי, נענע, 4 שיני שום וקופסה אחת של פטריות.
  • מעבירים לסיר ומוסיפים 4 כפות שמן זית, מלח, פלפל שחור ורבע כוס מים.
  • מבשלים על אש נמוכה כרבע שעה.
  • מבשלים חבילת ספגטי על פי הוראות היצרן ומערבבים היטב עם הרוטב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
 


שאלות נפוצות: ספגטי ברוטב עלים מעלף

לא צריך כמויות מדויקות?
לא, כל אחד שישים לפי ראות עיניו ולטעמו האישי.
אפשר לטחון גם מעט אגוזים?
בטח.


הבמה כולה שלכם:
מתכון ספגטי ברוטב עלים מעלף
צילום: איילת ממן

"עשיתי עם פסטה טרייה לפני שבוע יצא מעדן!"
איילת ממן

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

6 Comments

    1. היי עינת!
      נסי עכשיו, אצלנו עולה המתכון הנכון.
      אם את לא מצליחה לראות אותו, כתבי לנו כאן ונטפל בזה בהקדם 🙂

    1. היי גיל!
      אין הבדל, כרפס הוא פשוט השם שבו משתמשים בפסח אבל זה עדיין סלרי 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?