| |

עוף עם פתיתים בסיר אחד קל

הכנה פשוטה, בישול קצר ואפייה קלה וקיבלתם מנה מנצחת של עוף עם פתיתים  בסיר אחד עם פתיתים רכים, נתחי עוף עסיסיים, תיבול משובח וצבעוניות יפהפייה. ארוחת צהריים מושלמת לכל המשפחה!
בהשראת: אורטל מושיקה
ציון 4.39 על ידי 21 דירוגים
עוף עם פתיתים

איזה כיף לדעת שיש כמה מנות מנצחות וטעימות שמתבשלות כולן בסיר אחד בלבד ומספקות ארוחה מלאה ומזינה לכל המשפחה…

למשל, עוף עם פתיתים בסיר אחד  – מתכון מעולה לכל ארוחת צהריים משובחת וקלה שתשביע את כל בני הבית!

הכנה קלה, בלי כלים מיותרים, המשלבת בישול קצר ואפייה קלה וקיבלתם מנה מנצחת של פתיתים רכים וקראנצ'יים, הנחים על נתחי עוף עסיסיים ומלאי תיבול משובח וצבעוניות צהובה-אדומה יפהפייה, שעושה חשק לזלול, ולזלול ולזלול…

 

עוף עם פתיתים
צילום: אורטל מושיקה


למה באמת כדאי לכם: עוף עם פתיתים

  • הכנה קלה, בלי כלים מיותרים, המשלבת בישול קצר ואפייה קלה וקיבלתם מנה מנצחת
  • פתיתים רכים, נתחי עוף עסיסיים, תיבול משובח וצבעוניות צהובה-אדומה יפהפייה!

שורה תחתונה: ארוחה מלאה ומזינה לכל המשפחה שעושה חשק לזלול, ולזלול ולזלול…

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? עוף עם פתיתים

 

עוף עם פתיתים

עוף עם פתיתים בסיר אחד קל

הכנה פשוטה, בישול קצר ואפייה קלה וקיבלתם מנה מנצחת של עוף עם פתיתים  בסיר אחד עם פתיתים רכים, נתחי עוף עסיסיים, תיבול משובח וצבעוניות יפהפייה. ארוחת צהריים מושלמת לכל המשפחה!
ציון 4.39 על ידי 21 דירוגים
לדרג
באדיבות: אורטל מושיקה

המצרכים

  • 5-6 חלקי עוף (איזה שאוהבים)
  • 2 כוסות פתיתים
  • 2 בצלים גדולים
  • 2-3 שיני שום שלמות
  • 2.5 כוסות מים רותחים
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה אדומה
  • ½ כפית כורכום
  • 1 כפית מרק עוף רכיבים טבעיים
  • טיפה בהרט (לא חובה)

למרינדה:

  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כפית תבלין פילדלפיה
  • פלפל
  • מלח
  • טיפה פפריקה אדומה

אופן ההכנה

  • נשרה את העוף במרינדה כחצי שעה. נתחיל בטיגון הבצל עד להזהבה, נוסיף פתיתים ואת השום, נתבל ונמשיך לטגן עוד כמה דקות.
  • נוסיף מעל את העוף המושרה, נוסיף מים חמים ונבשל עד שהפתיתים מוכנים, נכניס לתנור לגריל לאפייה קצרה עד שהעוף משחים

הערות וטיפים

  • שימו לב, אל תדאגו מאפיית הפתיתים. הם לא מתייבשים. כל המיצים של העוף יורדים למטה ומשאירים אותם רכים וטעימים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוף עם פתיתים
צילום: אורטל מושיקה

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון! עוף עם פתיתים

מממ…. עשינו לכם חשק לעוד ארוחות קלות להכנה אבל טעימות ומשביעות שכל בני המשפחה יטרפו (ואפילו יבקשו עוד?)
אז הנה עוד כמה רעיונות שיסגרו לכם את כל ימות השבוע בלל ארוחות צהריים מושלמות. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

12 Comments

    1. היי אירית,
      תבלין פילדלפיה עשוי מהתבלינים הבאים: פפריקה, גרגרי חרדל, כמון, אורגנו, טימין, בזיליקום, כוסברה, פטרוזיליה, שום ושמן.
      בהצלחה!

  1. הכנתי ויוצא מעולה. האמת שזאת כבר הפעם השלישית שאני מכינה. תודה על מתכון זה. אם יש לך עוד מאכלים לארוחת צהריים אשמח

  2. לא ברור כמה זמן כל שלב, אנ צריכה יותר דיוק למתחילה כמוני.
    זה מתקשר חשאלתי השנייה , בבישול קצר והשחמה קצרה בתנור, העוף לא יספיק להיות מוכן. לכן שואלת זמנים.
    תודה

    1. היי פזית,
      הפתיתים יהיו מוכנים כ-20 דקות מרגע תחילת הבישול במים. כשהם מוכנים, מכניסים לאפייה של כחצי שעה או עד שהעוף משחים כמו בתמונה.
      בהצלחה 🙂

  3. אני בעיצומה של ההכנה.. אבל פתאום קלטתי שאין הרבה הגיון: הפתיתים נהיים מוכנים בזמן קצר בהרבה משל העוף.. אמאל'ה ?

    1. היי שריתה,
      זה בסדר, כשהפתיתים מוכנים, מכניסים לתנור לאפייה ב-180 מעלות של 20-30 דקות עד שהעוף משחים.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?