Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
ספגטי ברוטב עלים מעלף
בלי למדוד ולדייק כמויות ובכמה דקות הכנה - קיבלתם ארוחה מעלפת במראה ירוק עשיר ועמוק.
ציון
4.38
על ידי
8
דירוגים
באדיבות:
אילנה לוי
המצרכים
▢
500
גרם
פסטה
(חבילה אחת )
▢
1
צרור
כוסברה
▢
1
גבעול
סלרי
▢
נענע
(מעט)
▢
4
שיני
שום
▢
1
קופסה
פטריות
( 250 גרם)
▢
4
כפות
שמן זית
▢
מלח
(קורט)
▢
פלפל שחור
(מעט)
▢
¼
כוס
מים
אופן ההכנה
במעבד מזון טוחנים פטרוזיליה, כרפס, כוסברה, סלרי, נענע, 4 שיני שום וקופסה אחת של פטריות.
מעבירים לסיר ומוסיפים 4 כפות שמן זית, מלח, פלפל שחור ורבע כוס מים.
מבשלים על אש נמוכה כרבע שעה.
מבשלים חבילת ספגטי על פי הוראות היצרן ומערבבים היטב עם הרוטב.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.