| | |

תפוחי אדמה שלא תפסיקו להכין

מתכון מעולה בהכנה מהירה
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 4.72 על ידי 7 דירוגים
מתכון תפוחי אדמה
מתכון של תפוחי אדמה בתנור, שמכינים במהירות וזוללים במהירות גבוהה יותר. התוספת הכי טעימה שכולם אוהבים, בטעם משגע שחייבים להכין!
תפוחי אדמה שמשתלבים נהדר עם כל מנה עיקרית ושכיף ליהנות מאיתם גם בתור מנה העומדת בפני עצמה ועם סלט ירוק עשיר.

ספר המתכונים של מלי מאירוב

מתכון תפוחי אדמה
צילום: מלי מאירוב

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון תפוחי אדמה

תפוחי אדמה שלא תפסיקו להכין

מתכון מעולה בהכנה מהירה
ציון 4.72 על ידי 7 דירוגים
לדרג
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

סיר
תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 20 תפוחי אדמה בייבי / 5 גדולים
  • ¼ כוס שמן זית
  • פלפל שחור גרוס (מעט)
  • ¼ כוס שמן זית
  • 3 שיני שום כתוש
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח גס (קורט)
  • גרידת לימון מחצי לימון

אופן ההכנה

  • נבשל במים עד ריכוך 20 תפוחי אדמה בייבי או 5 גדולים.
  • נסנן ונחתוך לחצי את הבייבי ואת הגדולים נחתוך לחצי וכל חצי לחצי.
  • בתבנית עם ניר אפיה נשים רבע כוס שמן זית .
  • נפזר פלפל שחור גרוס ונניח את תפוחי האדמה שהקליפה כלפיי מעלה.
  • נאפה בתנור 200 מעלות עד שמקבלים צבע זהוב מלמטה, רצוי מדף ראשון.
  • בקערה נערבב רבע כוס שמן זית עם 3 שיני שום כתוש, חצי צרור פטרוזיליה קצוצה, מלח גס וגרידת לימון מחצי לימון.
  • כשהתפוחי האדמה יצאו מהתנור נשפוך עליהם מהתערובת נערבב או נבריש שהכל יהיה מכוסה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: תפוחי אדמה  

אחר ההברשה להכניס שוב לתנור או להוציא?
לא מכניסים שוב.

מתכון תפוחי אדמה
צילום: מלי מאירוב

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: תפוחי אדמה מתכון מאת: מלי מאירוב

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בדף “המתכונים של מלי מאירוב” | בקבוצתה “לאפות ולבשל עם מלי מאירוב

 

Similar Posts

4 Comments

    1. היי מירי,
      תענוג גדול לקרוא את התגובה שלך 🙂
      שמחים מאוד לדעת שאת ככה נהנית, ואת גם מוזמנת מדי פעם להשוויץ בתמונות בקבוצה!

      1. היי חנה,
        מומלץ לשפוך את התערובת לאחר האפייה ולא לפני.
        בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?