מתכון קבב בתנור ב-5 דקות
תכירו את ארוחת הצהריים הטעימה והקלה להכנה שלא מביישת מסעדת בשרים טובה – מתכון קבב בחמש דקות של הכנה, זה הכל!
יוצא טרי, חם רותח מהתנור, קבב שיתן לכם בוסט של אנרגיה להמשך היום, כי מה יותר טוב מאוכל של בית חם ומנחם! מתכון קבב טעים מהיר להכנה, ועם שלבי הכנה מפורטים כך שאם אתם לא בשלנים גדולים, שלבי ההכנה יסבירו לכם במדויק איך להכין את מתכון קבב המושלם!
במיוחד בזמנים של שגרה עמוסה כולנו צריכים הפסקה מדי פעם שתתן לנו איזון בחיים, ומה יותר טוב ומנחם מארוחת צהריים חמה ביתית ומהירה להכנה, אז מי צריך מסעדת בשרים עם מתכון קבב קליל ופשוט!
למה באמת כדאי לכם: מתכון קבב
-
טעים ביותר: קבב זהו ללא ספק הבשר האהוב על כולם – ילדים ומבוגרים כאחד!
-
מהיר להכנה: רק חמש דקות וישר לתנור! ישר ולעניין בלי סיבוכים מיותרים!
-
ארוחת צהריים: בשר לצד לחם או תוספת קלילה זו לגמרי ארוחת הצריים האולטימטיבית!
-
שלבי הכנה: במתכון מצורף שלבי הכנה כולל תמונות שיעזרו לכם להגיע לתוצאה המושלמת!
שורה תחתונה: מתכון קבב עסיסי טעים רק בחמש דקות של הכנה, בדיוק כמו שאתם אוהבים!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה
מתכון קבב בתנור ב-5 דקות
ציוד
המצרכים
מצרכים:
- בקר טחון (600-700 גרם )
- 1 בצל (גדול קצוץ דק)
- 1 צרור פטרוזיליה (קצוץ דק)
- מלח (קורט)
- פלפל שחור (מעט)
- שמן זית (לשימון התבנית)
- שמן קנולה (מעט )
אופן ההכנה
- להכניס לקערה 600-700 גרם בקר טחון ולהוסיף 1 בצל גדול קצוץ דק, 1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק, מלח, פלפל, מעט שמן קנולה (אני לא מכינה עם שומן מן החי).
- לערבב היטב וליצור קציצות.
- להניח על תבנית משומנת בשמן זית ולהכניס לתנור חם (להניח באמצע התנור) בחום של 200 מעלות בין 20 דקות ל-חצי שעה (להפוך את הקבבים אחרי 10-15 הדקות הראשונות).
- לאחר חצי שעה להרים התבנית קרוב לגריל עליון ולהמשיך לצלות עוד 10 דקות עד לקבלת הגוון הרצוי.
הערות וטיפים
שאלות נפוצות: מתכון קבב
אשמח לדעת מהיכן הסיר היפה בבקשה? |
חצי שעה זה הרבה זמן, לא צריך פחות זמן בתנור? |
היי,
מה עדיף – לקצוץ את הבצל דק או לגרד בפומפייה?
תודה
היי יעל,
האמת שאפשר גם וגם, תלוי בהעדפה אישית.
בהצלחה!
כתבת "מעט שמן קנולה (אני לא מכינה עם שומן מן החי)"
גם שמן קנולה לא בריא.
עדיף שימוש בשמן זית, שיש לו ( פרט לקלוריות ) הרבה יתרונות תזונתיים.
גם לדעתי זה הרבה זמן חצי שעה בחום כזה.
חוץ מזה כדאי להפוך באמצע הבישול.
היי יוסף,
תודה רבה שכתבת לנו.
מעריכים את ההערות החשובות שלך ושמחים ששיתפנו את כולנו 🙂
הערה: בתוך הקבבים עצמם יש שפע של שומן מן החי
היי דוד,
זה נכון, אבל יש מי שמוסיפים עוד שומן מהחי בנוסף למה שישנו כבר.
אנחנו מאמינים שכל אחד יעשה מה שהוא אוהב 🙂
אפשר להמנע בבקשה מפרסום ניקוי שעוות אזניים בין שורות המתכון??
היי דלית!
אנחנו ממש מתנצלים שנאלצת לראות את זה. את צודקת, זו בעיה שאנחנו עובדים עליה כדי להגיע לפתרון.
תודה רבה על התגובה שלך!
תודה על המכתון.
האם ניתן להכין אות הקבב בנינג'ה גריל?
היי יוסף! כן, בהחלט 🙂
שיהיה בתיאבון!