| | | | | | | |

פריקסה כשר לפסח טעימה במיוחד

פריקסה כשר לפסח במראה שונה ומיוחד שתמיד יגנוב תשומת לב, ובהכנה קלילה המניבה תוצאות חלומיות עם מרקם חלומי וטעם טוב לא פחות.
בהשראת: נועם זיגדון
ציון 5 על ידי דירוג אחד
מתכון פריקסה כשר לפסח

אחד הסנדוויצ‘ים האהובים ביותר שיש. מתכון פריקסה טוניסאי ביתי כשר לפסח שתמיד יוצא בדיוק כמו שצריך להיות – אוורירי, רך, טעים ועם ריח שמשגע שמושך את כל מי שבבית.

פריקסה כשר לפסח במילוי טעים ומגרה עם מראה שונה ומיוחד שתמיד יגנוב תשומת לב, ובהכנה קלילה המניבה תוצאות חלומיות עם מרקם חלומי וטעם טוב לא פחות.

ספר המתכונים של נועם זיגדון

מתכון פריקסה כשר לפסח
צילום: נועם זיגדון

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון פריקסה כשר לפסח

פריקסה כשר לפסח טעימה במיוחד

פריקסה כשר לפסח במראה שונה ומיוחד שתמיד יגנוב תשומת לב, ובהכנה קלילה המניבה תוצאות חלומיות עם מרקם חלומי וטעם טוב לא פחות.
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

כוס חד פעמית חמה
מחבת לטיגון

המצרכים

  • 12 מצות
  • 1 כוס קמח מצה
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 5 ביצים (L)
  • פלפל שחור (מעט)
  • מלח (קורט)
  • שמן (לטיגון)

למילוי:

  • תפוחי אדמה (לפי הטעם)
  • טונה סחוטה משמן (לפי הטעם)
  • מלפפון חמוץ (לפי הטעם)
  • טבעות זיתים שחורים (לפי הטעם)
  • ביצים קשות (לפי הטעם)
  • פלפל שחור (מעט)
  • מלח (קורט)

אופן ההכנה

  • לפורר את המצות, להשרות במים רבע שעה ולסחוט היטב.
  • להוסיף את הקמח מצות, הביצים, אבקת אפייה, והתבלינים ולהשאיר למנוחה 10 דקות.
  • ליצור עם ידיים רטובות לחמניות מאורכות ולטגן בשמן עמוק משני צדדים.
  • למילוי נחתוך תפוחי אדמה, טונה סחוטה משמן, מלפפון חמוץ, טבעות זיתים שחורים, ביצים קשות, פלפל שחור, ומלח.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון פריקסה כשר לפסח
צילום: נועם זיגדון

רק עוד דבר אחד אחרון!
פריקסה כשר לפסח
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

 

מקור: פריקסה כשר לפסח מתכון מאת: נועם זיגדון

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?