| |

אוזני המן שוקולד פררו רושה

אוזני המן שוקולד ואגוזים מושלמות בטעם סוחף של פררו רושה וציפוי במראה סופר יוקרתי.
בהשראת: עטרה ז׳ורנו
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
אוזני המן שוקולד

תפתחו את האוזניים טוב טוב, כי השנה אתם הולכים להפתיע בגדול, לא עוד אוזני המן רגילות וקנויות, לא עוד מילוי בנאלי של פרג. הפורים הזה הגרלנו לכם מתכון של אוזני המן שוקולד ואגוזים לא פחות ממושלם.

אנחנו קוראים להן אוזני המן פררו רושה כי הן לא סתם ממולאות בשוקולד ונראות רגיל, אלא הן אוזני המן במילוי מהפנט של ממרח נוטלה קטיפתי ושברי אגוזי לוז קראנצ'יים, והשוס – הן גם מצופות בשוקולד ובאגוזי לוז מה שיוצר להן מראה חגיגי במיוחד שיגנוב את ההצגה בכל משלוח מנות.

וההכנה? קלילה ביותר! בצק עשיר עם שקדים טחונים, מילוי מופתי שיזכיר פררו רושה משובח, ציפוי שמשלים את עוצמת הטעמים המתוקים והמפנקים וביס חלומי שיעשה לכם פורים שמח ומתוק במיוחד

ספר המתכונים של עטרה ז׳ורנו

אוזני המן שוקולד
צילום: עטרה ז׳ורנו

למה באמת כדאי לכם: אוזני המן שוקולד

  • הפורים הזה הגרלנו לכם מתכון של אוזני המן שוקולד ואגוזים לא פחות ממושלם
  • הכנה קלה ויש לכם אוזני המן שוקולד בטעם פררו רושה יוקרתי שיגנבו את ההצגה בכל משלוח מנות

שורה תחתונה: ביס חלומי של אוזני המן שוקולד ואגוזים שיעשה לכם פורים שמח ומתוק במיוחד

 

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? אוזני המן שוקולד

אוזני המן שוקולד

אוזני המן שוקולד פררו רושה

אוזני המן שוקולד ואגוזים מושלמות בטעם סוחף של פררו רושה וציפוי במראה סופר יוקרתי.
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: עטרה ז׳ורנו

המצרכים

לבצק:

  • 2 כוסות קמח
  • 3 כפות שקדים טחונים
  • כוס אבקת סוכר
  • 1 ביצה
  • 200 גרם מרגרינה/ נטורינה
  • ¼ כפית מלח
  • חלבון ביצה לסגירת אוזני ההמן בקצוות

למילוי:

  • 250 גרם ממרח שוקולד
  • 100 גרם אגוזי לוז שבורים גס/ אגוזי לוז שלמים

לציפוי:

  • 200 גרם שוקולד מריר מומס
  • 100 גרם אגוזי לוז גרוסים ומסוכרים
  • 100 גרם אגוזי לוז שלמים

אופן ההכנה

  • קולים קלות את אגוזי הלוז. בקערת המיקסרים מניחים את מרכיבי הבצק ובעזרת וו גיטרה מערבבים עד לקבלת בצק אחיד ונעים. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
  • מכינים את מלית השוקולד: בקערה רחבה מערבבים את הממרח יחד עם האגוזי הלוז הקצוצים או השלמים עד לקבלת מלית יציבה. את המלית מעבירים לשקית זילוף עד לשימוש.
  • מוצאים את הבצק מהמקרר למשטח עבודה, מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס״מ וחותכים עם קורצן עגול
  • במרכז כל עיגול מזלפים מעט מהמילוי, מניחים באמצע כל אוזן המן אגוז לוז. בקצוות העיגול מורחים חלבון וסוגרים את הקצוות למשולש.
  • מניחים את האוזניים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים כ-20 דקות. הבצק צריך להיות בהיר. מוציאים לצינון ולאחר שהתקררו טובלים אותם בציפוי השוקולד ובאגוזי הלוז.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

אוזני המן שוקולד
צילום: עטרה ז׳ורנו

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון! 

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: עטרה ז’ורנו

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב בקבוצתה “מבשלים ואופים עם עטרה” ובאינסטגרם @atarajorno

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?