| |
גן עדן ואושר בפה מעבודה של רק 5 דקות! לא מאמינים? תנסו בעצמכם. עוגיות אוראו בטוויסט מתוחכם שלא ראיתם כמוהו, אוראו במילוי עוגת ריסס חמאת בוטנים ואז מצפים בשוקולד חלומי שיעשה עוגייה מעולם אחר! עבודה מאוד קלה ופשוטה עם תוצאה שתדהים ותמכר כל מי שטועם!

מתכון באדיבות: מרי קוגן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: אוראו מצופה שוקולד במילוי חמאת בוטנים

מצרכים 

עוגיית אוראו
עוגיית ריסס
שוקולד
אגוזי ברס או שוקולד מריר מגורד (אפשרות לפיזור)


אופן הכנה 

  • לוקחים עוגיית אוראו ופותחים לשניים
  • באמצע נשים עוגיית ריסס
  • שופכים שוקולד מומס מעל ומקפיאים לחמש דקות בלבד
  • אפשר לפזר לפני שמכניסים למקפיא אגוזי ברס או שוקולד מריר מגורד

שאלות ותשובות

שאלה: מה זה עוגיית ריסס?
תשובה: זה באריזה כתומה. זה עוגיית חמאת בוטנים מצופה בשוקולד חלב. כזאת.
שאלה:  באיזה תבנית השתמשת אבל ?
תשובה: אין שימוש בתבנית;) את מניחה את העוגיות אוראו על נייר אפיה , ואז טובלת בתוך קערה של שוקולד מומס מניחה שוב על נייר אפיה ומכניסה חמש דקות למקפיא.
שאלה: איזה שוקולד שמת מעל?
תשובה: שוקולד חלב בציפוי מסביב.
שאלה: אחרי שמכינים העוגיות צריך להיות במקפיא או במקרר?
תשובה: במקרר. 
שאלה: להוסיף שמנת לציפוי שוקולד?
תשובה: אם רוצים לצפות עם שמנת צריך ממש מעט שמנת כדי הגנאש יהיה סמיך מאוד ואז רק יוכל להתקשות יחסית, לכן עדיף מומס בלי כלום.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • פיביאו כהן : "ממש טעים אי אפשר להפסיק לאכול! תודה מרי על שילוב מדהים".

עוד מתכונים מבוקשים:

 

אוראו במילוי חמאת בוטנים מצופה שוקולד

אוראו במילוי חמאת בוטנים מצופה שוקולד


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *