| | |

עוגיות שקדים לפסח ללא גלוטן

ה-עוגייה לפסח: עוגיות שקדים ללא גלוטן מושלמות גם פרווה! תכירו את העוגייה המנצחת לחג הפסח!
בהשראת: סיון צרור
ציון 4.56 על ידי 9 דירוגים
עוגיות שקדים

מתכון עוגיות שקדים במיוחד לפסח וללא גלוטן! עוגייה בטעם שקדים עם ציפוי של אבקת סוכר – שתמתיק לכם את היום! אנו מכריזים באופן רשמי ומכתירים את אותה בתור ה-עוגייה לחג הפסח! ברגע שתטעמו לא תוכל להיפרד – כי היא הולכת להיות בכל מקום: בקערת האירוח , בסלסלת הפיקניק , בארוחת הבוקר ואפילו בנשנוש של אחרי צהריים! 

עוגיות שקדים טעימות ופריכות , שמתאימות בדיוק לחג הפסח , ללא גלוטן – כך שהן יכולות להישאר באופן קבוע במחברת המתכונים הביתית. אפשר לפזר מעליהן שבבי שקדים ואם אתם פחות אוהבים להתעסק עם מיקסר אז כמובן שאפשר להכין את הבצק ידנית , ולציפוי תוכלו לפזר אבקת סוכר שתמתיק לכם מעט את העוגייה! אז מה הופך אותה לה-עוגייה של פסח? 

את המבחן הטעם היא עוברת ובגדול! מכיוון שיש להן טעם מתוק בדיוק במידה הנכונה – לא יותר מדי ולא פחות מדי! בנוסף היא עוגייה קטנה כך שתוכלו לאכול אותה כמו "חטיף" מה שהופך אותה לממכרת עד כדי כך שקשה להפסיק להתענג מהטעם שלה!

 

ספר המתכונים של סיון צרור

עוגיות שקדים
צילום: סיון צרור

למה באמת כדאי לכם: עוגיות שקדים 

  • שקדים: אם אתם מחבבים שקדים ובמיוחד קינוחי שקדים – זו כנראה העוגייה בשבילכם!

  • ללא גלוטן: המתכון של עוגיות שקדים יכול להישאר איתכם לא רק בחג הפסח , אלא לכל אורך השנה!

  • לציפוי עוגיות שקדים: תוכלו להוסיף לבחירתכם פצפוצים של שבבי שקדים או ציפוי של אבקת סוכר מתוקה וטעימה! 

  • קטנה וטעימה: עוגייה קטנה טעימה וממכרת שלא תוכלו להפסיק לאכול!

שורה תחתונה: עוגיות שקדים לחג הפסח וללא גלוטן! טעימות, קטנות וממכרות בטירוף!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגיות שקדים

עוגיות שקדים לפסח ללא גלוטן

ה-עוגייה לפסח: עוגיות שקדים ללא גלוטן מושלמות גם פרווה! תכירו את העוגייה המנצחת לחג הפסח!
ציון 4.56 על ידי 9 דירוגים
לדרג
סוג: עוגיות
באדיבות: סיון צרור

המצרכים

מצרכים:

  • 200 גרם חמאה ( או מחמאה)
  • 1 ביצה
  • 250 גרם קורנפלור
  • 100 גרם קמח (תפוחי אדמה)
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 100 גרם אבקת שקדים
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • 1 כפית שטוחה אבקת אפייה (כשרה לפסח)

אופן ההכנה

  • לערבב את כל היבשים בקערה.
  • במיקסר עם וו גיטרה להקציף חמאה, להוסיף ביצה עד שנוצרת תערובת אחידה.
  • לאחר מכן להוסיף גם את התערובת היבשה - יוצא בצק די דביק, להוציא ולעטוף בניילון נצמד.
  • לקרר שעתיים
  • לוקחים מהבצק כדורים קטנים ומגלגלים לנחש קטן, ואז צורת סהרון - אפשר גם רק עיגולים.
  • אפשר לפזר מעל שבבי שקדים.
  • אפייה ב-180 מעלות, 10-12 דקות.
  • לצנן ולפזר אבקת סוכר.

הערות וטיפים

טיפ: אפשר להכין את הבצק ידנית ללא מיקסר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


הבמה כולה שלכם:

"טעימות אשש!"

גילה אילוז

 
עוגיות שקדים
צילום: סיון צרור

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

עוגיות שקדים

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: Sivan Zror | מוזמנים לעקוב בדף שלה : אפייה עם סיוי

Similar Posts

One Comment

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?