קולים קלות את אגוזי הלוז. בקערת המיקסרים מניחים את מרכיבי הבצק ובעזרת וו גיטרה מערבבים עד לקבלת בצק אחיד ונעים. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
מכינים את מלית השוקולד: בקערה רחבה מערבבים את הממרח יחד עם האגוזי הלוז הקצוצים או השלמים עד לקבלת מלית יציבה. את המלית מעבירים לשקית זילוף עד לשימוש.
מוצאים את הבצק מהמקרר למשטח עבודה, מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס״מ וחותכים עם קורצן עגול
במרכז כל עיגול מזלפים מעט מהמילוי, מניחים באמצע כל אוזן המן אגוז לוז. בקצוות העיגול מורחים חלבון וסוגרים את הקצוות למשולש.
מניחים את האוזניים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים כ-20 דקות. הבצק צריך להיות בהיר. מוציאים לצינון ולאחר שהתקררו טובלים אותם בציפוי השוקולד ובאגוזי הלוז.