אלפחורס נמס בפה

טעם מענג עם מרקם חלומי
בהשראת: מיטל חיות
ציון 4.43 על ידי 7 דירוגים
אלפחורס

הגיע הזמן להתאהב מחדש עם העוגיות הכי משגעות שהחליטו לחזור ולהפתיע מחדש בטעמים מתקתקים שיקשטו לכם את השבוע!

קבלו מתכון לעוגיות אלפחורס הכי שוות המקבלות פריכות מושלמת עם ביס חלומי המלא בקרם ריבת חלב עשיר עם המון קוקוס עסיסי.

עוגיות מדהימות ומהממות שתמיד מומלץ להכין כהפתעה טעימה במיוחד לכל המשפחה. טעם מענג עם מרקם חלומי שאי אפשר לוותר עליו!

מתכון באדיבות: מיטל חיות

ספר המתכונים של מיטל חיות

 

אלפחורס

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אלפחורס

אלפחורס נמס בפה

טעם מענג עם מרקם חלומי
ציון 4.43 על ידי 7 דירוגים
לדרג
כמות 20 עוגיות
באדיבות: מיטל חיות

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 200 גרם חמאה (בטמפ' החדר)
  • 2 שקיות אבקת סוכר (200 גרם)
  • 3 חלמונים
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 2 כוסות קורנפלור
  • 1 כוס קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • ½ כפית סודה לשתיה

למלית:

  • ממרח ריבת חלב

לפיזור מעל:

  • קוקוס

אופן ההכנה

  • נשים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית.
  • נוסיף חלמונים ונעבד, עד שהתערובת אחידה. ננפה יחד את שאר החומרים, נוסיף לתערובת ונעבד רק עד לבצק אחיד.
  • יוצרים כדור, נעטוף בניילון נצמד ונעביר למקרר לשעתיים.
  • לאחר מכן מרדדים וקורצים עיגולים
  • אופים בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 10-15 דקות בערך.
  • לאחר צינון העוגיות ממלאים בריבת חלב ואז סוגרים
  • מגלגלים בקוקוס. הכי טעים אחרי לילה במקרר.

הערות וטיפים

תמונות אופן הכנה:
אלפחורס אלפחורס אלפחורס
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: אלפחורס

מה עושה עם החלמון
עם החלמון משתמשים עם החלבון -פבלובה /קרמבו.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: אלפחורס – מיטל חיות

Similar Posts

6 Comments

  1. עשיתי בצורת לב והכל הפך לעיגולים . הבצק מהמקרר יצא ממש קשה לעבודה .
    שהוצאתי את העוגיות מהתנור הפכו לפיתה

  2. העוגיות יוצאות זוועה ממש לא מתאימות לאלפחורס ואני מכינה הרבה אלפחורס רציתי לשנות והתאכזבתי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?