| | | | |

עוגת קרמבו פרווה ביתית ומשגעת

מתכון מושלם שלעוגת קרמבו מהממת וקהל במרקם רך וספוגי של בצק שוקולדי מהפנט, שכבות קצפת קטיפתית וציפוי שוקולד נוטף מתיקות מעל.
בהשראת: עטרה ז׳ורנו
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
עוגת קרמבו.

מכירים את הוויכוח הנצחי איך צריך לאכול קרמבו? האם להתחיל עם הביסקוויט או הקצף למעלה? עם המתכון המושלם הזה של עוגת הקרמבו אין שאלה בכלל, כי אוכלים ה-כל מייד בביס חלומי ממכר אחד!

כי מי לא יאהב עוגת קרמבו – אחת העוגות הנחשקות והיפות שיש – המצטיינת במרקם רך וספוגי של בצק שוקולדי מהפנט, ועתירה בשכבות של קצפת קטיפתית וציפוי שוקולד נוטף מתיקות מעל?

אז.. אם אתם רוצים להרשים באירוח הקרוב, לפנק ילד יום הולדת אהוב, או סתם להתענג בעצמכם על קינוח מהמם – בואו להכין בקלות עוגת קרמבו ביתית משגעת ומטריפת חושים

ספר המתכונים של עטרה ז׳ורנו

עוגת קרמבו
צילום: עטרה ז’ורנו

למה באמת כדאי לכם: עוגת קרמבו קלה

  • שילוב מושלם של בצק שוקולדי רך ומהפנט, שכבות קצפת קטיפתית וציפוי שוקולד נוטף מתיקות
  • מתכון הורס של עוגה של קרמבו ביתית משגעת ומטריפת חושים שמכינים בקלילות
  • עוגת קרמבו פרווה תהיה מושלמת לכל פעם שרוצים להרשים את האורחים ולפנק ילד יום הולדת אהוב

שורה תחתונה: מי לא יאהב עוגה של קרמבו – אחת העוגות הנחשקות והיפות שיש בהכנה פשוטה וקלה

 

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? מתכון לעוגת קרמבו פרווה

עוגת קרמבו.

עוגת קרמבו פרווה ביתית ומשגעת

מתכון מושלם שלעוגת קרמבו מהממת וקהל במרקם רך וספוגי של בצק שוקולדי מהפנט, שכבות קצפת קטיפתית וציפוי שוקולד נוטף מתיקות מעל.
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: עטרה ז׳ורנו

ציוד

תבנית עגולה/ מרובעת
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 200 גרם שוקולד
  • ½ כוס שמן
  • 3 ביצים
  • ¾ כוס סוכר
  • כוס קמח
  • 3 כפות קקאו
  • 500 מ״ל שמנת מתוקה פרווה (ריצ׳)
  • 4 כפות פודינג וניל
  • 100 גרם שוקולד+ 1/4 כוס שמנת ריצ'

אופן ההכנה

  • בסיר על אש נמוכה נמיס את השוקולד, סוכר והשמן לתערובת חלקה.
  • בקערה רחבה נערבב את הביצים ולאחר מכן נוסיף את תערובת השוקולד לתערובת אחידה. נוסיף את הקמח והקקאו ונערבב היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
  • נכין תבנית עגולה/ מרובעת עטופה בנייר אפיה ומשומנת היטב וניצוק את התערובת. נאפה כ-20 דקות.
  • נקציף את השמנת יחד עם הפודינג וניל במיקסר בעזרת מקצף הבלון עד קבלת קצפת חלקה ואוורירית.
  • נוסיף את הקצפת על העוגה ונשאיר מעט קצפת לזילוף מעל שכבת שוקולד (לא חייב אבל מומלץ)
  • בסיר קטן נמיס את השוקולד יחד עם הריצ'. נוסיף את השוקולד מעל שכבת הקרם, ומעל שכבת השוקולד את הקרם שהשארנו בצד לקישוט.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

עוגת קרמבו.
צילום: עטרה ז’ורנו

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון! 

הטמפרטורה יורדת והחשק לפינוקים ביתיים מנחמים להתכרבל בשמיכה רק עולה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עטרה ז’ורנו

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב בקבוצתה “מבשלים ואופים עם עטרה” ובאינסטגרם @atarajorno

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?