Go Back
עוגת קרמבו.

עוגת קרמבו פרווה ביתית ומשגעת

מתכון מושלם שלעוגת קרמבו מהממת וקהל במרקם רך וספוגי של בצק שוקולדי מהפנט, שכבות קצפת קטיפתית וציפוי שוקולד נוטף מתיקות מעל.
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: עטרה ז׳ורנו

ציוד

תבנית עגולה/ מרובעת
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 200 גרם שוקולד
  • ½ כוס שמן
  • 3 ביצים
  • ¾ כוס סוכר
  • כוס קמח
  • 3 כפות קקאו
  • 500 מ״ל שמנת מתוקה פרווה (ריצ׳)
  • 4 כפות פודינג וניל
  • 100 גרם שוקולד+ 1/4 כוס שמנת ריצ'

אופן ההכנה

  • בסיר על אש נמוכה נמיס את השוקולד, סוכר והשמן לתערובת חלקה.
  • בקערה רחבה נערבב את הביצים ולאחר מכן נוסיף את תערובת השוקולד לתערובת אחידה. נוסיף את הקמח והקקאו ונערבב היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
  • נכין תבנית עגולה/ מרובעת עטופה בנייר אפיה ומשומנת היטב וניצוק את התערובת. נאפה כ-20 דקות.
  • נקציף את השמנת יחד עם הפודינג וניל במיקסר בעזרת מקצף הבלון עד קבלת קצפת חלקה ואוורירית.
  • נוסיף את הקצפת על העוגה ונשאיר מעט קצפת לזילוף מעל שכבת שוקולד (לא חייב אבל מומלץ)
  • בסיר קטן נמיס את השוקולד יחד עם הריצ'. נוסיף את השוקולד מעל שכבת הקרם, ומעל שכבת השוקולד את הקרם שהשארנו בצד לקישוט.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.