עוגת קרמבו פרווה ביתית ומשגעת
מכירים את הוויכוח הנצחי איך צריך לאכול קרמבו? האם להתחיל עם הביסקוויט או הקצף למעלה? עם המתכון המושלם הזה של עוגת הקרמבו אין שאלה בכלל, כי אוכלים ה-כל מייד בביס חלומי ממכר אחד!
כי מי לא יאהב עוגת קרמבו – אחת העוגות הנחשקות והיפות שיש – המצטיינת במרקם רך וספוגי של בצק שוקולדי מהפנט, ועתירה בשכבות של קצפת קטיפתית וציפוי שוקולד נוטף מתיקות מעל?
אז.. אם אתם רוצים להרשים באירוח הקרוב, לפנק ילד יום הולדת אהוב, או סתם להתענג בעצמכם על קינוח מהמם – בואו להכין בקלות עוגת קרמבו ביתית משגעת ומטריפת חושים
למה באמת כדאי לכם: עוגת קרמבו קלה
- שילוב מושלם של בצק שוקולדי רך ומהפנט, שכבות קצפת קטיפתית וציפוי שוקולד נוטף מתיקות
- מתכון הורס של עוגה של קרמבו ביתית משגעת ומטריפת חושים שמכינים בקלילות
- עוגת קרמבו פרווה תהיה מושלמת לכל פעם שרוצים להרשים את האורחים ולפנק ילד יום הולדת אהוב
שורה תחתונה: מי לא יאהב עוגה של קרמבו – אחת העוגות הנחשקות והיפות שיש בהכנה פשוטה וקלה
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? מתכון לעוגת קרמבו פרווה
עוגת קרמבו פרווה ביתית ומשגעת
ציוד
המצרכים
- 200 גרם שוקולד
- ½ כוס שמן
- 3 ביצים
- ¾ כוס סוכר
- כוס קמח
- 3 כפות קקאו
- 500 מ״ל שמנת מתוקה פרווה (ריצ׳)
- 4 כפות פודינג וניל
- 100 גרם שוקולד+ 1/4 כוס שמנת ריצ'
אופן ההכנה
- בסיר על אש נמוכה נמיס את השוקולד, סוכר והשמן לתערובת חלקה.
- בקערה רחבה נערבב את הביצים ולאחר מכן נוסיף את תערובת השוקולד לתערובת אחידה. נוסיף את הקמח והקקאו ונערבב היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
- נכין תבנית עגולה/ מרובעת עטופה בנייר אפיה ומשומנת היטב וניצוק את התערובת. נאפה כ-20 דקות.
- נקציף את השמנת יחד עם הפודינג וניל במיקסר בעזרת מקצף הבלון עד קבלת קצפת חלקה ואוורירית.
- נוסיף את הקצפת על העוגה ונשאיר מעט קצפת לזילוף מעל שכבת שוקולד (לא חייב אבל מומלץ)
- בסיר קטן נמיס את השוקולד יחד עם הריצ'. נוסיף את השוקולד מעל שכבת הקרם, ומעל שכבת השוקולד את הקרם שהשארנו בצד לקישוט.
רק עוד דבר אחד אחרון!
הטמפרטורה יורדת והחשק לפינוקים ביתיים מנחמים להתכרבל בשמיכה רק עולה!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- מרק חרירה מנחם ומשביע
- מרק קניידלך מתכון מנצח
- עוגת קרמבו מתכון – כי אין חורף בלי!
- קציצות בקר מושלמות לאחה"צ גשום
בא לכם עוד? עשרות מתכונים לחורף מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: עטרה ז’ורנו
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב בקבוצתה “מבשלים ואופים עם עטרה” ובאינסטגרם @atarajorno