פשטידת תרד קלילה עם גבינות רכות
אכלתם הרבה בשבת? מחפשים מנות בריאות וקלות אבל משביעות וטעימות? לא בא לכם לעמוד שעות במטבח? לכל המצבים האלה יש מתכון אחד נהדר…
פשטידת תרד הכי טעימה עם 3 כפות קמח בלבד וללא טיפה אחת של שמן. זו פשטידת תרד כל כך עסיסית ומיוחדת שהיא גם מפוצצת חלבון, עשירה בסיבים, דלה בפחמימה והכי חשוב עשירה בטעם!
שילוב הטעמים הנהדר של תרד עסיסי, גבינות מצוינות ותיבול מדויק יהפוך פשטידת תרד למנה מנצחת לכל ארוחת בוקר או ערב מפנקת, אפילו לצהריים קליל או לנשנוש מהיר לצד סלט גדול, ויש לנו אפילו גרסה נטולת גלוטן…
למה באמת כדאי לכם:
- פשטידת תרד היא מנה מנצחת לכל ארוחת בוקר או ערב מפנקת, לצהריים קליל או לנשנוש מהיר
- נהדרת לצד סלט גדול, ויש אפילו גרסה נטולת גלוטן…
- מחפשים מנות בריאות וקלות אבל משביעות וטעימות? אין כמו פשטידת תרד בהכנה קלה ובלי טיפת שמן
שורה תחתונה: פשטידת תרד? אתם תרדו עליה על הפירור האחרון!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים?
פשטידת תרד קלילה עם גבינות רכות
ציוד
המצרכים
- שקית עלי תרד בייבי
- 2 שיני שום כתושות
- 4 ביצים
- 2 יוגורט דנונה פרו 20 גרם חלבון בטעם טבעי (500 גרם)
- חפיסת גבינת חמד 5%
- ⅓ כפית אגוז מוסקט
- ½ כפית אבקת בצל טבעית
- ½ כפית מלח
- 3 כפות קמח כוסמין מלא (לגרסה נטולת גלוטן - קמח קינואה/כוסמת ירוקה)
- 1 כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה
- נקצוץ את התרד ונאדה במחבת, נוסיף 2 שיני שום כתושות ונערבב עד שהתרד מצטמצם ומאבד נוזלים.
- בקערה נערבב ביצים, יוגורט וגבינות, את גבינת החמד נפורר גס בידיים או בפומפייה, נוסיף את התרד והתבלינים, נערבב, נוסיף קמח ואבקת אפייה ונערבב שוב עד לאיחוד.
- נעביר לתבנית עגולה /מלבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה, ונאפה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 40-45 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה יפה. מקררים מעט ומגישים לצד סלט.
רק עוד דבר אחד אחרון!
לפני שאתם מתנפלים על פשטידת תרד עסיסית – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.