| |

עוגיות נוטלה מ-3 מצרכים בלבד

עוגיות מדהימות בטעם נוטלה עשיר ומענג שמכינים ב-3 מרכיבים בלבד וכמויות קטנות שתמיד אפשר לזכור.
בהשראת: ענת פופליה
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
עוגיות נוטלה

כמה שפשוטות כך הן טעימות – תתכוננו להתאהב עם עוגיות ה-144 המפורסמות שתמיד יסגרו לכם את הפינה עם טעמים בלתי נשכחים!

קבלו מתכון לעוגיות נוטלה מדהימות ב-3 מרכיבים בלבד, המכונות גם כעוגיות 144 בכדי לזכור את כמות המרכיבים בקלות ולהכין עם עיניים עצומות.

עוגיות קלילות שמכינים בשיא הקלות לקבלת חווית טעמים מענגת שרק שוקולד אמיתי יכול לספק. חובה לנסות!

מתכון באדיבות: ענת פופליה

ספר המתכונים של ענת פופליה

עוגיות נוטלה
נופר פהימה: "טעימות בטירוף ומתכון הכי פשוט שיש"

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגיות נוטלה

עוגיות נוטלה מ-3 מצרכים בלבד

עוגיות מדהימות בטעם נוטלה עשיר ומענג שמכינים ב-3 מרכיבים בלבד וכמויות קטנות שתמיד אפשר לזכור.
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
לדרג
כמות 7 עוגיות
באדיבות: ענת פופליה

המצרכים

  • 1 ביצה
  • 4 כפות קמח (רגיל)
  • 4 כפות נוטלה (אפשר גם שוקולד אחר)

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המצרכים יחד עד לקבלת בלילה אחידה.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 10 דקות.
  • אפשר לזלף מלמעלה שוקולד לבן או חלב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגיות נוטלה
שמשונה וילמובסקי :"ללא זילוף. עם הטבעה של שוקולד"


שאלות נפוצות: עוגיות נוטלה

אפשר בלי ביצה?
אי אפשר.
לא אוכלים חלב נוכרי, אפשר עם ממרח פסק זמן?
אפשר בהחלט במקום נוטלה לאנשים שלא אוכלים חלב נוכרי.

מה חושבים על: עוגיות נוטלה

עוגיות נוטלה
אתי אשכנזי: "גם אנחנו הכנו היום. נחמד ממש!"
עוגיות נוטלה
אורלי חביבי: "טעים גם עם שוקולד השחר!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

ריכזנו לכם הכל! מחפשים עוד עוגיות קלות להכנה וטעימות בטירוף? קבלו >> מתכון לעוגיות

מקור: עוגיות נוטלה – ענת פופליה

Similar Posts

2 Comments

    1. המתכון הזה קיים 20 שנה לפני שטיקטוק היה גם. אף אחד לא טען אחרת, הגרסא הזה שותפה על ידי מי ששמה מופיע במתכון. תודה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?