| | |

שווארמה ביתית מהירה ומטריפפפה!

שווארמה ביתית בהכנה קצרה, מנה מעלפת שתבוא מושלם בפיתה או טורטייה עם טחינה וסלט. צריך יותר מזה?
בהשראת: סתיו סעדון עמר
ציון 4.30 על ידי 10 דירוגים
שווארמה מתכון

טוב, לא כל כך נעים לנו להרוס את הפרנסה של כל השווארמיות שבעולם, אבל מה לעשות שהמתכון המעלף הזה של שווארמה ביתית פשוט הרבה הרבה יותר טעים ועסיסי מכל שווארמה שהתגלגלה לה חצי יום על שיפוד?!

וזה עוד לפני שדיברנו כמה קל וזריז להכין את השווארמה הזו בבית, בטח יותר מאשר לצאת ולקנות אחת בחוץ.

אז הנה זה בא – שווארמה ביתית על מחבת לוהטת, עם טון וחצי של בצל מטוגן מופלא שיתנו לכם ביס חלומיייי, בשרני ומלא טעמים עסיסיים ורכים, ותבוא מושלם בפיתה או טורטייה עם טחינה וסלט. מה צריך יותר מזה? אולי איזה צ'יפס שמנוני בצד, אבל ממש לא חובה!

 

ספר המתכונים של סתיו סעדון עמר

שווארמה מתכון
צילום: סתיו סעדון עמר

למה באמת כדאי לכם: שווארמה מתכון

 

  • מתכון מעלף של שווארמה ביתית ששמה את כל השווארמיות בכיס הקטן
  • שווארמה ביתית תבוא מושלם בפיתה או טורטייה עם טחינה וסלט
  • שווארמה ביתית על מחבת לוהטת, עם טון וחצי של בצל מטוגן מופלא

שורה תחתונה: ביס חלומי, בשרני ומלא טעמים עסיסיים ורכים

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? מתכון לשווארמה ביתית

 

שווארמה מתכון

שווארמה ביתית מהירה ומטריפפפה!

שווארמה ביתית בהכנה קצרה, מנה מעלפת שתבוא מושלם בפיתה או טורטייה עם טחינה וסלט. צריך יותר מזה?
ציון 4.30 על ידי 10 דירוגים
לדרג
באדיבות: סתיו סעדון עמר

המצרכים

  • קילו פילה עוף
  • 2-3 בצלים
  • למרינדה:
  • 4 שיני שום כתוש
  • כפית תבלין שווארמה
  • כפית פפריקה
  • כפית פלפל שחור
  • כפית פפריקה
  • כף מלח
  • ¼ כוס שמן

אופן ההכנה

  • נערבב יחד את כל חומרי המרינדה בקערה ונכניס את פילה העוף להשריה של לילה שלם במקרר.
  • אם אין לכם לילה שלם ובכל זאת תרצו להכין, אפשר גם לכמה שעות (כמה שיותר - יותר טוב).
  • במחבת גדולה נחמם שמן ונטגן את הבצלים חתוכים לרצועות עד להשחמה.
  • מעל הבצלים השחומים נסדר את כל חתיכות הפילה בשכבה אחידה למשך מספר דקות עד לקבלת צריבה יפה ונהפוך לצריבה של מספר דקות נוספות גם בצד השני.
  • נוציא חזרה לקערה את חתיכות העוף, ללא הבצל, נחכה שיתקשה מעט, ובעזרת סכין חדה נפרוס לפרוסות דקיקות כמה שיותר.
  • נחזיר את העוף חזרה למחבת עם הבצל ונבשל עוד כ-5 דקות על להבה גבוהה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הבמה כולה שלכם:

שווארמה ביתית
צילום: רווית מנשה

"אין על אוכל של הבית גם אני הכנתי השבוע שווארמה פרגיות"

רווית מנשה

שווארמה מתכון
צילום: סתיו סעדון עמר
שווארמה ביתית
צילום: סתיו סעדון עמר

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?