נערבב יחד את כל חומרי המרינדה בקערה ונכניס את פילה העוף להשריה של לילה שלם במקרר.
אם אין לכם לילה שלם ובכל זאת תרצו להכין, אפשר גם לכמה שעות (כמה שיותר - יותר טוב).
במחבת גדולה נחמם שמן ונטגן את הבצלים חתוכים לרצועות עד להשחמה.
מעל הבצלים השחומים נסדר את כל חתיכות הפילה בשכבה אחידה למשך מספר דקות עד לקבלת צריבה יפה ונהפוך לצריבה של מספר דקות נוספות גם בצד השני.
נוציא חזרה לקערה את חתיכות העוף, ללא הבצל, נחכה שיתקשה מעט, ובעזרת סכין חדה נפרוס לפרוסות דקיקות כמה שיותר.
נחזיר את העוף חזרה למחבת עם הבצל ונבשל עוד כ-5 דקות על להבה גבוהה.